Krymo prokurorė dėl lėlės išvaizdos tapo interneto žvaigžde

Didžiulės liūdnos akys, vaikiški veido bruožai, netvarkingai išsitaršę šviesūs plaukai. Lėlytė su griežta militaristine uniforma. Kur tai matyta? Na žinoma, tai – visame pasaulyje populiarus japoniškas animacijos stilius, vadinamas anime. Būtent taip atrodo didžioji dalis anime herojų. Bet šį kartą – ne apie juos, o apie Krymo prokurorę Nataliją Poklonskają, kuri netikėtai išgarsėjo Krymo įvykių fone ir dėl savo išvaizdos tapo populiariausiu personažu Japonijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2014, 5:10 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:20 AM

Nykiai „valdiškas“ vaizdo įrašas iš Simferopolyje vykusios spaudos konferencijos „Youtube“ sulaukė šimtatūkstantinių peržiūrų, daugiausiai iš Japonijos. Daugelis pradėjo rašyti 34 metų prokurorei meilės prisipažinimus.

N.Poklonskajos atvaizdai masiškai plinta internete, su jais kuriami „memai“, pati prokurorė gerbėjų piešiama anime stiliumi. Pagal šio stiliaus standartus, ji įkūnijama ir į arkliukus, ir į laputaites.

Krymo prokurorės pareigas N.Poklonskaja pradėjo eiti nuo 2014 m. kovo 11 dienos. Iki tol dirbo viename iš centrinės generalinės prokuratūros valdybos Simferopolyje skyrių vyresniąja prokurore.

N.Poklonskaja yra išsiskyrusi, augina dukterį. Kad tapo anime heroje, sako sužinojusi iš dukters. „Geriau jau vertintų mano darbą“, - reagavusi ji.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.