Aukcione nekaltybę pardavusi studentė nušluostė mergišių nosis

28 metų amerikietė medicinos studentė sukėlė nemažai šaršalo, bandydama internetiniame aukcione parduoti savo nekaltybę. Lieknos blondinės, pasivadinusios Elizabeth Raine, įsigeidę vyriškiai iš įvairių pasaulio šalių buvo pasirengę suploti net 801 tūkst. dolerių (daugiau kaip 2 mln. litų). Tačiau jų širdys liko sudaužytos – gražuolė savo tinklaraštyje pareiškė, kad aukcioną nutraukia ir jo sąlygų nevykdys, nes jai kur kas svarbiau jos medicinos studijos. O visas aukcionas tebuvo savotiškas socialinis eksperimentas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 10:29 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:00 AM

Aukcioną dėl nekaltybės mergina paskelbė kovo 31 d. Pradžioje nuotraukose ji slėpė savo veidą ir rodė tik figūrą, kad nebūtų galima jos atpažinti. Vėliau parodė ir veidą, kad įtikintų pasiūlymo tikrumu suabejojusius skeptikus.

Mergina rašė tai daranti ne tik dėl pinigų, bet ir dėl nuotykio, erotikos, norėdama sukelti skandalą ir mesti iššūkį visuomenės normoms. Ji teigė, kad planavo aukcioną visus metus, ir tai ją pakeitė. Ji sužinojo daugiau apie prostituciją, nekaltybę ir „kekšių smerkimą“.

„Huffington Post“ E.Raine pasakojo, kad gimė JAV, bet didžiąją dalį vaikystės praleido Saudo Arabijoje, nes jos tėvas dirbo naftos pramonėje. Jos mama mirė, kai jai buvo 10 metų, tačiau ši trauma nesusijusi su tuo, kokiu būdu ji norinti praturtėti.

E.Raine aiškino žurnalistams, kad vis dar tebėra nekalta, nes seksas ir santykiai jai yra antroje vietoje po mokymosi ir kitų įsipareigojimų. „Aš labai užsiėmusi. Esu išranki, o vaikinai man niekada nebuvo prioritetas“, - sakė ji.

Vėliau nekaltybės pardavėjos tonas pasikeitė ir pradėjo darytis panašesnis į politinius pareiškimus. „Esmė nebe piniguose, - rašė ji. - Platesne prasme, esmė – kad visuomenė ir toliau nori kontroliuoti moteriškąjį seksualumą, griežtai susaistydama jį su moteriškuoju moralumu. Esmė, kad mes dar neatsikratėme patriarchalinės praeities (kaip žinote, vyrų moralė nėra vertinama pagal tuos pačius standartus), ir kad moteris vis dar negali pati pasirinkti, ką daryti su savo kūnu, jeigu nenori sulaukti aplinkinių pasmerkimo ir neapykantos“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.