S.Spielbergą naivūs internautai išvadino gyvūnų žudiku

Po internetą sklando garsaus Holivudo režisieriaus Steveno Spielbergo nuotrauka, kurioje jis pozuoja su „negyvu“ dinozauru. Tačiau rodos, ne visi supranta pokštą ir mano, kad gyvūną kultinio filmo „Juros periodo parkas“ režisierius nudobė iš tiesų, rašo „Daily Mail“.

Ne visi supranta pokštą ir mano, kad gyvūną kultinio filmo „Juros periodo parkas“ režisierius nudobė iš tiesų.<br>Facebook nuotr.
Ne visi supranta pokštą ir mano, kad gyvūną kultinio filmo „Juros periodo parkas“ režisierius nudobė iš tiesų.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-12 14:18, atnaujinta 2018-02-12 00:51

1993 m. užfiksuotą kadrą, kuriame S.Spielbergas atsisėdęs pozuoja „Juros periodo parkas“ filmavimo aikštelėje, šią savaitę savo „Facebook“ paskyroje paviešino aktyviai internete veikiantis amerikietis Jay Branscombas. Taip jis norėjo pajuokauti reaguodamas į kilusią pasipiktinimo bangą dėl Teksaso valstijos paauglės Kendall Jones, kuri medžioja laukinius gyvūnus, prie jų šypsodamasi fotografuojasi ir kelia į socialinius tinklus.

J.Branscombas socialiniame tinkle paskelbė seniai darytą S.Spielbergo nuotrauką ir pridėjo sarkastišką antraštę: „Gėdinga pasilinksminusio medžiotojo laimingai pozuojančio šalia triceratopso, kurį ką tik sumedžiojo, nuotrauka“. Jis kvietė dalintis nuotrauka ir priversti susigėsti šį „niekingą vyrą“.

Tačiau atrodo, kad ne visi suprato J.Branscombo sarkastišką humoro jausmą, kiti nė neatpažino garsaus režisieriaus ir nuotrauką priėmė už gryną pinigą.

Rodos, kai kurie nepagalvojo, kad dinozaurai triceratopsai išnykę prieš daugiau nei 66 mln. ir S.Spielbergą iš tiesų sėdintį prie filme naudoto milžiniško gyvūno maketo plūdo pikčiausiais žodžiais. Internete pasipylė pikti komentarai, kuriuose žmonės S.Spielbergą išvadino gyvūnų žudiku ir net iškrypėliu, rašė, kad yra režisieriumi nusivylę ir nesiruošia daugiau žiūrėti jo filmų.

„Man nesvarbu, kas jis toks, bet jis neturėjo nužudyti gyvūno,“- rašė vienas komentatorius.

Ši vyro paskelbta nuotrauka susilaukė didžiulio pasisekimo: ja buvo pasidalinta dešimtis tūkstančių kartų, ją komentavo beveik 5 tūkst. žmonių.

J.Branscombas iš naivuolių nenustojo linksmintis ir toliau – dabar jis į savo paskyrą įkėlė dar senesnę S.Spielbergo nuotrauką, kurioje jis sėdi ant ryklio. Tai taip pat kadras iš filmo kūrimo aikštelės, kurioje buvo filmuota kino juosta „Nasrai“. Interneto linksmuolis kviečia padėti išsiaiškinti šio „Ryklių žudiko“ tapatybę ir laukia naujų komentarų.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.