Pilvotas vyras atkartojo nėščiosios fotosesiją

Ant pūpsančio pilvo romantiškai krinta paslaptinga šviesa. Rankų pirštai aplink bambą susijungia į širdelę. Tamsus pilvo profilis išryškėja lango ar didelių durų fone. Prie pilvo priglaustos vyro lūpos. Ką jums tai primena? Na žinoma, tai – pačios populiariausios nėščiųjų fotografijų klišės. Dažna „nėštukė“ samdo profesionalius ar mėgėjus fotografus, kad įamžintų savo „didįjį laukimą“ būtent šitokiose standartinėse pozose.

Pilvoto vyro, tiksliai atkartojančio standartines nėščiųjų fotosesijų pozas, nuotraukos socialiniuose tinkluose sulaukė didelio populiarumo ir daugybės smagių komentarų.<br>Reddit nuotr.
Pilvoto vyro, tiksliai atkartojančio standartines nėščiųjų fotosesijų pozas, nuotraukos socialiniuose tinkluose sulaukė didelio populiarumo ir daugybės smagių komentarų.<br>Reddit nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 4:40 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:29 PM

Argi gali būti moterų, kurios nenorėtų savo albume matyti šitokių, tiek pozomis, tiek apšvietimu atkartojančių šimtus ir tūkstančius kitų, nuotraukų?

Bent jau šitas vyras tvirtina, kad jo žmona nenorėjo. Kas beliko vargšui vyrui? Ogi sudalyvauti „nėštuko“ fotosesijoje pačiam. Su supermeno glaudėmis. Juolab, kad kūno sudėjimas jam tai leidžia.

Pilvoto vyro, tiksliai atkartojančio standartines nėščiųjų fotosesijų pozas, nuotraukos socialiniuose tinkluose sulaukė didelio populiarumo ir daugybės smagių komentarų.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.