V. Putinas sulaukė Ukrainos „Barbės“ palaikymo

Ukrainos „gyvoji Barbė“ Valerija Lukjanova išreiškė paramą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui. 28 metų modelis atsiliepė į V.Putino kvietimą užpildyti tuščius nuo Ukrainos atplėšto Krymo paplūdimius. Milijonams turistų po aneksijos boikotuojant šį Juodosios jūros pusiasalį, V.Lukjanova išdidžiai pozuoja Krymo paplūdimyje, rašo „Daily Mail“.

Milijonams turistų po aneksijos boikotuojant šį Juodosios jūros pusiasalį, V.Lukjanova išdidžiai pozuoja Krymo paplūdimyje.<br>Twitter nuotr.
Milijonams turistų po aneksijos boikotuojant šį Juodosios jūros pusiasalį, V.Lukjanova išdidžiai pozuoja Krymo paplūdimyje.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-30 13:09, atnaujinta 2018-02-11 15:37

„Štai aš Jaltoje – valio“, - rašo „Barbė“ prie socialiniame tinkle įkeltos nuotraukos gausiems savo sekėjams.

V.Lukjanova gyvena Ukrainos mieste Odesoje, tačiau jau ne kartą spėjo pareikšti savo nevienareikšmę paramą Rusijai.

Žurnalui GQ ji netgi yra sakiusi: „Aš linkusi atsisakyti visko, kas man nereikalinga. Kitas žingsnis bus visiškai atsisakyti Ukrainos, nes viskas, ką aš čia gaunu, yra š***s. Tai kam save dėl to švaistyti?“

V.Lukjanova labai didžiuojasi savo panašumu į populiariąją „Mattel“ žaislų kompanijos lėlę ir tvirtina praktikuojanti maitinimąsi „kosminiu mirkomaistu“, tai yra, oru ir šviesa.

„Pastarosiomis savaitėmis aš visiškai nejaučiu alkio. Tikiuosi, kad tai galutinė stadija prieš tai, kai aš galėsiu būti gyva vien tik oru ir šviesa“, - anksčiau šiais metais yra sakiusi ji.

„Barbė“ skundžiasi, kad važiuojant iš pagrindinės Ukrainos dalies į Krymą – tokios didelės eilės prie pasienio postų.

„Mes nuvažiavome į Krymą, bei eilė muitinėje buvo nereali. Per 4 valandas mes pajudėjom 100 metrų, bet priekyje buvo likusi begalinė eilė“, - skundėsi ji.

V.Lukjanovos senelis yra iš Rusijos, Sibiro. Mergina vyko į Krymą aplankyti ten šiuo metu gyvenančios savo motinos, 47 m. Irinos Paškejevos.

I.Paškejeva labai remia ir kitų pietinių ir rytinių Ukrainos regionų prijungimo prie Rusijos idėją.

„Barbės“ motinos socialinių tinklų paskyrose gausu kreipimųsi į prorusiškai nusiteikusius gyventojus: „Nepasiduokit! Kovokit! Mūsų seneliai plikomis rankomis kovojo prieš fašistus! Nepadarykite gėdos Didžiųjų Karių atminimui! Žinokite, kad Rusija visada su jumis!“

Kitur I.Paškejeva rašo: „Dabar arba niekada! Kijevo chunta paskelbė mums karą. Visoje Pietryčių Ukrainoje pilna ginkluotų samdinių“.

V.Lukjanovos motina yra prieštaringos grupės „Ukraina nebeegzistuoja“ rėmėja.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.