Realybės šou išgarsėjusi britų pareigūnė maustė turistus

Bendruomenės policininkė Alexis Scott, išgarsėjusi televizijos realybės šou apie Londono Gatviko oro uostą, buvo nuteista už tai, kad pavogė 10 tūkstančių svarų (43662 litų) iš išvykstančių turistų, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2014, 2:33 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:59 PM

Keturiasdešimties metų A.Scott pasinaudojo užsienio turistų, kurie oro uoste laukė savo lėktuvo, patiklumu. Moteris turistams pareiškė, kad šie negali išsivežti iš šalies daugiau nei tūkstantį svarų (4366 litų).

Bendruomenės policininkė apiplėšė šešis žmones, kuriuos sustabdė netoli išvykimo vartų. Ji atėmė iš keliautojų pinigus, kuriuos šie ketino panaudoti rengdami vestuves ar norėdami sumokėti už medicinines operacijas.

Nusikaltėlė ištiesusi savo policininkės kepurę liepė dėti į ją pinigus, ir teigė, kad juos galės susigrąžinti vėliau. Kartu ji pagrasino, kad žmones, kurie priešinsis, bus tuojau pat suimti.

Visgi, paaiškėjus faktams A.Scott buvo suimta pati ir šią savaitę vykusiame teisme pripažinta kalta už šešias vagystes ir netinkamą pareigūno elgesį.

„Kas dedasi šioje šalyje, jei uniformuoti policijos pareigūnai gali tave apvogti?“, - retoriškai klausė teisėjas Jamesas O'Mahoney.

„Ginamosios elgesys sugriovė pasitikėjimą viešosiomis paslaugomis ir policija“, - tęsė teisėjas.

A.Scott, vos prieš septynias savaites antrą kartą tapusi mama, apvogė turistus skrendančius į Stambulą, Vietnamą ir Albaniją, 2013 metų balandžio 8 ir 24 dienomis. Nustatyta, kad moteris pavogė apie 10 tūkstančių svarų (43662 litų), tačiau aukų galėjo būti ir daugiau.

2011 metais A.Scott dalyvavo dokumentinėje televizijos laidoje „Gatviko viduje“ (Inside Gatwick), kurioje ji pasakojo apie savo darbą. Anksčiau ji dirbo specialiose pajėgos, kurių darbas buvo konfiskuoti pinigus iš įtariamų nusikaltėlių oro uoste.

Britų policija šiuo metu stengiasi surasti pinigus, kuriuos apsimelavusi policijos rėmėja pavogė iš turistų. Taip pat bandoma išsiaiškinti, ar A.Scott nepanaudojo dalies pinigų dirbtinio apvaisinimo procedūrai, po kurios gimė jos antrasis vaikas.

Parengė Julija Melkova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.