Policijos pareigūnai Holivudo aktorę palaikė prostitute

Aktorei Daniele Watts vaidinusiai filme „Ištrūkęs Džango“ teko išgyventi išties žeminantį įvykį. Policijos pareigūnai juodaodę moterį sulaikė ir surakino antrankiais, nes pamatę, kaip ji gatvėje pabučiavo savo baltąjį vyrą, palaikė ją prostitute, pasakoja „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2014, 2:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:53 PM

D.Watts, vaidinusi daugybę apdovanojimų susižėrusiame filme, savo išgyvenimais pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“. Ji pasakojo, kad su savo vyru Brianu Jamesu Lucasu pasibučiavo vienoje Holivudo gatvėje ir kažkas iškvietė policiją.

Atvykę pareigūnai iškart pareikalavo parodyti asmens dokumentus. D.Watts nesutiko, nes nemanė, kad padarė kažką blogo. Policininkai tuomet uždėjo jai antrankius, kurie, kaip pasakojo aktorė, paliko įpjovimą ant jos riešo, ir įsodino į savo automobilį.

Socialiniame tinkle aktorė rašė: „Šiandien buvau surakinta ir sulaikyta dviejų policijos pareigūnų (...) po to, kai nesutikau, kad padariau kažką blogo parodydama meilę, pilnai apsirengusi, viešoje vietoje“.

Ji taip pat pasidalino nuotrauką, kurioje ji užfiksuota verkianti šalia ją sulaikiusio pareigūno.

„Kai sėdėjau policijos automobilio gale, prisiminiau nesuskaičiuojamą daugybę kartų, kai mano tėtis grįždavo namo susierzinęs ir pažemintas policininkų, nors nedarydavo nieko blogo“,- rašė D.Watts.

Aktorės vyras pareigūnų poelgį palaikė rasistiniu įžeidimu. Jis teigė, kad policiją iškvietęs žmogus ir pareigūnai palaikė sutuoktinius „juodaode prostitute ir baltaodžiu jos klientu“.

Pareigūnai merginos nenuvežė į areštinę, nes išsiaiškino jos tapatybę ir ryšį su B.J.Lucasu jai dar sėdint policijos automobilyje.

„Aš verkiau dėl šalies, kuri vadina save „laisvųjų žeme ir drąsiųjų namais“ ir vis dėlto trukdo žmonėms pasinaudoti šia teise“, - rašė pažeminimą patyrusi aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.