Aliaskoje mušėsi Sarah Palin šeima

Buvusi kandidatė į JAV viceprezidentus Sarah Palin niekaip nenustoja dominti visuomenės. Bet šįkart – ne dėl savo nepamatuotų politinių ambicijų, o dėl jos šeimos sukeltų muštynių per vieną vakarėlį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-24 08:20, atnaujinta 2018-01-29 22:18

Tik dabar paaiškėjo, kad Palinai – buvusi pirmoji Aliaskos valstijos šeima – prieš dvi savaites įsivėlė į kruviną ginčą viename vakarėlyje Ankoridže.

Į puotą, kurią Aliaskos garsenybėms surengė garsus vietos šunų varovas Chrisas Oldsas, buvusi valstijos gubernatorė S.Palin atvyko su savo vyru Toddu, 23 metų dukra Bristol ir 25-erių sūnumi Tracku.

Pastabi Aliaskos tinklaraštininkė Amanda Coyne vėliau rašė, kad grumtynės įsiplieskė iškart po to, kai į vakarėlį „galingu automobiliu „Hummer“ atvyko Trackas“. Irako karo veteranas pamatė savo sesers buvusį vaikiną ir garsiai nusikeikė – to užteko.

Kaip pranešė policija, daugelis muštis puolusių žmonių – o tokių buvo apie 20 – jau buvo mažų mažiausiai lengvai įkaušę. Ar apgirtę buvo ir Palinai, nepranešama.

Užtat skelbiama, kad 50-metės S.Palin vyras Toddas iš vakarėlio išvyko susiėmęs už kraujuojančios nosies. Savo ruožtu politikės dukra Bristol kumščiu trenkė gimtadienį šventusiam Ch.Oldsui į veidą.

Pati S.Palin, kai jos šeimos buvo paprašyta išvykti, esą garsiai suklykė: „Po velnių, ar žinote, kas aš esu?!“

„Į ginčą įsivėlė ir namo, kur vyko puota, šemininkas. Be reikalo – jis turėjo stoti prieš visą Palinų gentį. Moterys klykė, o vyrai mušė kumščiu sau per krūtinę. Jau anksčiau sklandė gandai, kad Bristol stipriai smūgiuoja dešine, ir jie pasitvirtino“, – rašė A.Coyne.

Apie incidentą viešai prabilo ir S.Palin, kuri tinkle „Facebook“ puolė ginti savo dukros Bristol: „Myliu ją. Ji – viena stipriausių jaunų moterų, kurias galima sutikti. Mano širdis tirpsta, nes mūsų šeimą apgynė vaikai“.

Per muštynes niekas nebuvo suimtas, nebuvo ir rimčiau nukentėjusiųjų. Vakarėlyje nešmėžavo ir žurnalistai, bet S.Palin vis tiek sukritikavo būtent juos.

„Mano šeima atlaikė tiek daug liberaliosios žiniasklaidos smūgių, kurie kitus būtų sutriuškinę. Džiaugiuosi, kad mus saugo mūsų draugų maldų skydas“, – „Facebook“ rašė S.Palin.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.