Ant operuojamo šuns pilvo išsiuvinėjo žodžius „Aš tave myliu“

Lenkas veterinarijos studentas įsiuvo angliškus žodžius „I Love You“ („Aš tave myliu“) ir savo „kūrinio“ nuotrauką įkėlė į „Facebook“ – kad sužavėtų savo merginą. Nepavyko – jaunuolio elgesį vertins universiteto vadovybė, skelbia „Daily Mail“.

Lenkas ant šuns pilvo išsiuvinėjo žodžius „I Love You“.<br>„Facebook“ nuotr.
Lenkas ant šuns pilvo išsiuvinėjo žodžius „I Love You“.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-03 10:17, atnaujinta 2018-01-28 18:41

Varmijos ir Mozūrijos universitete Olštyno mieste veterinariją ketvirtus metus studijuojantis lenkas kartu su kurso draugais dalyvavo šuns operacijoje.

Bet tuomet nusprendė sunaudoti daug siūlų vien tam, kad dygsniais ant šuns odos suformuotų anglišką žodžių junginį „I Love You“.

Tokio savotiško meilės prisipažinimo nuotrauką „Facebook“ iškart pastebėjo studento draugai ir pranešė apie „neetišką ir groteskišką“ jo poelgį universiteto vadovybei.

Pasipiktinimą vaikino elgesiu jo draugai skelbė komentaruose po paskelbta nuotrauka. Vis dėlto jaunojo veterinaro suskubo ginti jo mergina, kuriai tokia žinutė ir buvo skirta.

„Kas čia neetiško? Jis išmoko siūti ir dabar tik rodo, ką išmoko“, – pareiškė mergina.

Vis dėlto universiteto Veterinarijos fakulteto vadovas Andrzejus Koncickis stojo į studento poelgio kritikų pusę. Jis taip pat nesupranta, kodėl jaunuolio nesustabdė operacijoje taip pat dalyvavęs dėstytojas.

„Prisipažinti ką nors mylint nėra blogai. Bet faktas yra toks, kad šiuo atveju prisipažinimas buvo išsiuvinėtas ant šuns pilvo. Tai amoralu ir neetiška“, – teigė A.Koncickis.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.