Spardomą nupjautą moters galvą žmonės palaikė Helovino pokštu

Šįvakar į gatves patrauks zombiai, raganos, vampyrai, kitokios pabaisos. Tiksliau, švenčiantys Heloviną. Ši šventė JAV jau įsibėgėjo, tad vieno namo Niujorke gyventojai manė, kad nupjauta galva gatvėje – tik pokštas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 5:00 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:18 AM

Niujorko gatvėse jau galima išvysti slampinėjančius persirengėlius, kurie pusiau juokais stengiasi įbauginti praeivius. Bet net po pirmojo išgąsčio niekas nesipiktina tokiais pokštais, juk šiomis dienomis šiurpinti yra įprasta, rašo dienraštis „Lietuvos rytas".

Galbūt todėl praeiviai iš pradžių tik šypsojosi vienoje Niujorko gatvėje netoli namo pastebėję vyrą, kuris vilko žmogaus kūną, o galvą vis paspirdamas rideno lyg futbolo kamuolį. Taigi Helovino pokštas, nors ir šiurpokas, bet labai įtikinamas, nuostabu – šypsojosi daugelis praeivių.

Ir tik kai vyras gatvėje paliko begalvį kūną, arčiau priėję keli žmonės pakraupo – išvydo tikrą negyvą moterį, kuriai buvo nukirsta galva. Greitai atvykę pareigūnai pradėjo įtariamo žudiko medžioklę.

Aukos tapatybė buvo kaipmat nustatyta, o tai sužinoję policininkai nusiteikė blogiausiam – paaiškėjo, kad nužudytoji – 66 metų Patricia Ward.

Ji namuose gyveno su psichiškai neįgaliu ir įvairių problemų kaimynams jau kėlusiu 35 metų sūnumi Dereku Wardu.

Šis vyras jau anksčiau buvo sulaikytas už narkotikų ir nelegalaus ginklo laikymą – Niujorke galioja itin griežtos ginklų įsigijimo taisyklės, tad šaunamuosius ginklus turi tik pareigūnai arba nusikaltėliai. Kur D.Wardas sugebėjo įsigyti pistoletą, taip ir neišsiaiškinta, tačiau manyta, kad savo motinai galvą nupjovęs vyras gali būti gerai ginkluotas ir kelti pavojų visuomenei.

Vis dėlto D.Wardo paieškos irgi neužtruko – jo kūnas rastas netoliese, ant geležinkelio bėgių, kur jis nušoko nuo tilto.

Pašiurpę Wardų šeimos kaimynai, net ir žinodami apie vyriškio negalią, negalėjo patikėti, kad jis taip pasielgė.

„Tikrai iš pradžių maniau, jog čia Helovino pokštas. Nesitikėjau, kad viskas bus taip tikra. Mūsų kvartale tokių dalykų nenutinka, tikrai siaubinga“, – pasakojo viena Wardų šeimos kaimynių Barbara Smalls.

Tad šiandien, tikrąją Helovino šventės dieną, šiame rajone bus niūriau nei įprastą spalio 31-ąją. Tiesa, kai kurie ciniškai nusiteikę niujorkiečiai jau vakar juokavo, kad dabar name, kuriame gyveno Wardų šeima, greičiausiai vaidensis, o tai tik paaštrins komerciniu juokingų persirengėlių renginiu virtusio Helovino pojūčius. („FoxNews.com“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.