Gatvės praeivius pakerėjo pianinu grojantis benamis

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 10:17 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 5:11 AM

Viena Kanados gyventoja, atsidūrusi tinkamoje vietoje ir tinkamu metu, savo akimis pamatė tai, ką milijonas kitų žmonių stebėjo internete. „YouTube“ paviešintas įrašas, kuriame rodomas nuostabų pasirodymą surengęs vyras, viską nufilmavusiai vaizdo autorei atnešė pelną, kurį ji žada atiduoti pačiam pianistui, skelbia „Daily Mail“.

Iš pradžių gatvės praeivių, o vėliau ir daugiau nei milijono interneto vartotojų dėmesį prikausčiusios pianino melodijos skambėjo Kanados valstijoje Albertoje, Edmontono mieste. Vyras, jau trisdešimt metų gyvenantis gatvėje, visiems parodė, kad nuostabiausi dalykai gyvenime užklumpa netikėtai.

Vaizdelio autorė Roslyn Polard tapo viena iš nedaugelio žmonių, kurie turėjo galimybę gyvai išgirsti pasirodymą miestelio Winstono Churchillo aikštėje, kur stovi pianinas. Žurnalistams ji sakė, kad muzika privertė ją trumpam pamiršti visus rūpesčius ir sustoti.

Dar dviejuose vaizdo įrašuose, kurie neseniai pasirodė „YouTube“, taip pat matomas panašios išvaizdos vyras, grojantis pianinu Edmontono apylinkėse. R.Polard paviešintame vaizdelyje matyti, kad benamiui grojimas pianinu teikia didelį malonumą.

„Kiekvieną kartą, kai kas nors praeidavo netoli pianino, jis labai apsidžiaugdavo. Jis buvo laimingas, nes turėjo klausytojų, kurie norėjo su juo kalbėtis. Jo muzika tikrai buvo labai graži. Vyras, sėdintis prie pianino, į melodiją sudėjo visą savo širdį. Viskas buvo labai spontaniška, ir džiaugiuosi, kad pamačiau tai savo akimis“, – pasakojo R.Polard.

Spalio 23 d. internete pasirodęs vaizdelis R.Polard duoda pelną, tačiau moteris teigė ketinanti surasti benamį vyrą ir visą uždarbį atiduoti jam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.