Dėl koresetų pamišusi amerikietė stebina liemens lieknumu

Šis pamišimas - kitaip ir nepavadinsi - prasidėjo po animacinio filmo „Kas pakišo triušį Rodžerį“ peržiūros. Jaunąją amerikietę Kelly Lee taip sužavėjo šios juostos herojės Džesikos Rabit figūra, kad ji nusprendė žūtbūt įgauti tokias kūno formas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2014, 12:33 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:27 PM

Ir jai pavyko! 27-erių Niujorko gyventojos, kurios kūno formos gan apvalios, liemens apimtis siekia vos 40 centimetrų. Tokiu skaičiumi negali pasigirti nė vienas, net ir liekniausias modelis.

Tiesa, dėl šio rezultato amerikietei teko rimtai pasikankinti: ji net septynerius metus nešiojo kietą korsetą, suverždama jį kasdien vis stipriau. Kelly Lee jo praktiškai niekada nenusiimdavo, nors ir suvokė, kaip tai pavojinga sveikatai.

„Nešiojant korsetą, reikia būti labai atsargiai, kad sau nepakenktum. Pavyzdžiui, nekelti sunkių daiktų. Bet aš į šias taisykles nekreipiau dėmesio. Aš net tinklinį žaidžiu įsispraudusi į korsetą“, -- sako Jessica Lee.

Niujorkietė beprotiškai patenkinta savo rezultatais, nors ir neragina kitų sekti jos pavyzdžiu. Bijo konkurencijos?

Korsetas pakeičia mane, aš tarsi tampu kitokiu žmogumi!“ - sako K.Lee.

Ji įsitikinusi, kad būtent šis aksesuaras padėjo jai iš užsidariusios savyje, niekam neįdomios merginos tapti populiariu modeliu. Ną, ką gi, iki visiškos laimės belieka tik rasti „triušį Rodžerį“. Bet K.Lee turi paskubėti, kol dar neprasidėjo problemos dėl sveikatos.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.