Žymiojo žudiko maniako Ch.Mansono vestuvės atšauktos?

Žudiko maniako Charleso Mansono sužadėtinė iš pradžių teigė beprotiškai įsimylėjusi 80 metų nusikaltėlį. Dabar įtariama, kad Elaine Burton sutiko už vyro tekėti vien tam, kad po jo mirties jai priklausytų Ch.Mansono kūnas ir palaikus ji galėtų laikyti stikliniame karste, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2015, 9:50 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:51 PM

Kai atrodo, kad ši meilės istorija nebegali būti keistesnė, į viešumą iškyla naujų netikėtų detalių. 27 m. E.Burton anksčiau teigė pamilusi vyrą ir jo „filosofiją“ dar paauglystėje, tačiau dabar jos būsimam vyrui artimas šaltinis teigia, kad moteris tiesiog mėgina rasti pasipelnymo šaltinį. Esa ji negyvą Ch.Mansoną paguldytų į stiklo karstą ir kviestų turistus jį aplankyti.

Teigiama, kad moteris jau mėgino gauti teisę į jo palaikus dar nenutarusi su juo susituokti, tačiau jai nepavyko. Esą po šios nesėkmės moteris pasisiūlė tapti Ch.Mansono žmona, nes, pagal Kalifornijos įstatymus, sutuoktinė gali nuspręsti, kas bus daroma su jos vyro palaikais po jo mirties.

Šią informaciją atskleidė žurnalistas Danielis Simone, daug bendravęs su Ch.Mansonu ir rašantis apie jį knygą. Jis tikino, kad maniakas jau suprato, kodėl moteris nori už jo tekėti ir mano, kad tai nepaprastai kvaila, nes jis įsitikinęs esantis nemirtingas.

„Jis pagaliau suvokė, kad buvo apkvailintas. Jis jaučiasi taip tarsi niekada nemirtų. Todėl jis mano, kad tai apskritai kvaila idėja.“, – pasakojo žurnalistas.

D.Simone tikino, kad Ch.Mansonas apskritai niekuomet neturėjo minties vesti E.Burton, tačiau to neatskleidė, nes į kalėjimą vis gaudavo vestuvinių dovanų. Dabar šansai, kad pora susituoks dar menkesni, nes leidimo tuoktis galiojimas pasibaigė vasario 5 d.

Pati E.Burton teigia, kad jie vis tiek susituoks, tačiau nespėjo to padaryti dabar dėl „logistinių problemų“.

Ch.Mansonas, kuriam ant kaktos ištatuiruota svastika, iki įkalinimo buvo vedęs dvi moteris: Rosalie Jean Willis ir Candy Stevens.

1969-aisiais jis buvo nuteistas mirti drauge su keturiais savo bendrininkais už septynių žmonių nužudymą.

Tiesa, visiems jiems bausmės buvo pakeistos kalėjimu iki gyvos galvos.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.