Rusijos teatro trupė pasigedo keturkojės scenos žvaigždės

Rusijos teatro trupė buvo pakliuvusi į bėdą – dingo jų pagrindinis aktorius. Pūkuotas juodos ir baltos spalvų katinas Semionas pabėgo iš savo krepšelio Maskvos traukinių stotyje. Laimei, iki premjeros jis atsirado.

Katinas Semionas pasimetė Maskvoje.
Katinas Semionas pasimetė Maskvoje.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Sep 25, 2016, 11:51 AM, atnaujinta May 12, 2017, 2:27 AM

Permės teatro trupė „U Mosta“ į Rusijos sostinę atvyko parodyti Martino McDonagho juodosios komedijos „Ainišmoro leitenantas“ („The Lieutenant of Inishmore“).

Pjesės herojai užkuria tikras skerdynes dėl nugaišusios katės, kuri, kaip paaiškėja spektaklio pabaigoje, iš tikrųjų tik išėjo pasibastyti.

Aktorius katinas Semionas, regis, sumanė atkartoti savo vaidmenį gyvenime ir Jaroslavlio stotyje dingo kaip į vandenį.

„Siaubingos žinios! Mūsų talentingas aktorius ir žiūrovų numylėtinis Semionas dingo mįslingomis aplinkybėmis – o gal pabėgo pas mūsų konkurentus?“ – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė trupė.

„U Mosta“ paprašė maskviečių pranešti apie mieste pastebėtą Semioną, kurį vadina ypač akį traukiančiu aktoriumi.

Nors rugsėjo pradžioje vaidindamas kitoje pjesėje Semionas praleido suflerio užuominą ir ištipeno iš scenos netinkamu laiku, Permės teatro aktoriai Rusijos žiniasklaidai gyrė šio katino profesionalumą.

Spėjama, kad Maskvos šurmulys galėjo išgąsdinti gyvūną, bet „U Mosta“ teigia nežinanti, kodėl katino narvelio durelės buvo neužrakintos.

Semiono likimu susirūpinę rusai spėliojo, kad išvaizdus keturkojis galėjo būti pagrobtas, o kiti juokavo, jog meniško charakterio katinas po ilgos kelionės traukiniu galėjo užsimanyti išgerti arba aplankyti damą prabangiame Maskvos rajone.

Laimei, prieš ketvirtadienį planuotą spektaklio premjerą katinas buvo surastas ir galėjo pasirodyti sostinės teatro scenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.