Sniego senių bijančiam Barackui Obamai kolegos iškrėtė pokštą

Apie kadenciją baigiantį JAV prezidentą Baracką Obamą paaiškėjo neįtikėtinos informacijos. Pasirodo, kad galingiausios pasaulio šalies lyderis bijo sniego senių, o apie šią keistenybę žinantys jo kolegos nutarė prezidentą pakibinti ir truputėlį pagąsdinti.

Baltųjų rūmų darbuotojai pastatė sniego senius prie Ovalinio kabineto langų.<br>lrytas.lt fotomontažas, „Instagram“ P.Souzos ir „Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Baltųjų rūmų darbuotojai pastatė sniego senius prie Ovalinio kabineto langų.<br>lrytas.lt fotomontažas, „Instagram“ P.Souzos ir „Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2016, 8:49 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:47 PM

Sniego seniai man primena siaubo filmo „Chucky“ pagrindinį veikėją (lėlę, kurioje apsigyveno žudiko maniako siela – Red.), – „People magazine“ pasakojo B.Obama. – Jie šiek tiek šiurpūs.“

Kai pirmoji JAV ponia Michelle Obama šmaikštavo, kad miegamajame pastatys sniego senį, B.Obama pareiškė, kad tokiu atveju jis ims ir išsikraustys, rašo BBC.

Kai kuriems Baltųjų rūmų darbuotojams JAV prezidento neracionali sniego senių baimė pasirodė itin juokinga, todėl jie nusprendė, kad būtų ne pro šalį paerzinti greitai savo kadenciją baigsiantį pasaulio politikos milžiną.

Prieš B.Obamą nukreipto pokšto esmę savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje paaiškino Baltųjų rūmų fotografas Pete'as Souza.

„Pastarąsias tris savaites Baltųjų rūmų Rožių sode stovėjo keturi sniego seniai. Mes juokavome, kad reikėtų juos kasdien kelis metrus pajudinti prie Ovalinio kabineto ir žiūrėti, ar kas pastebės.

Tačiau tada suvokėme, kad sniego seniai buvo per sunkūs, jog juos lengvai pakeltume. Bet vieną rytą, prieš prezidentui ateinant į darbą, su draugiškų kolegų pagalba (nesakysiu kieno) mes pajudinome sniego senius ir pastatėme juos taip, kad kiekvienas jų žiūrėtų pro skirtingą Ovalinio kabineto langą“, – „Instagram“ rašo P.Souza.

Nors buvo internautų, maniusių, kad šis pokštas šiek tiek šiurpus, B.Obama į jį sureagavo bičiuliškai. Anot P.Souzos B.Obamai „pokštas patiko“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.