Internautai šaiposi iš Vladimiro Putino, nesugebančio atsakyti į klausimą

Internautai pasijuokė iš V.Putino.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Internautai pasijuokė iš V.Putino.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2017, 8:59 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 6:41 PM

„Nenusimink, Vladimirai, galbūt tu ne pats protingiausias pasaulyje, bet už tad turtingiausias“, – ironiškai rašo interneto vartotojai po vaizdo įrašu, kuriame Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui sunkiai sekasi atsakyti į žurnalistės klausimą.

Spaudos konferencijos metu žurnalistė kreipėsi į V.Putiną: „Jūs dažnai cituojate filosofus, istorikus, iškilius valstybės veikėjus. Sakykite, koks tų istorinių šaltinių pagrindas, kuriuose ieškote atsakymo į nūdienos Rusijai kylančius klausimus.“

Rusijos lyderis, sulaukęs tokio klausimo, atrodė pasimetęs. V.Putinas bandė aiškinti, kad prieš viešas kalbas bando prisiminti, tai, ką įdomaus ar svarbaus yra perskaitęs arba išgirdęs.

„Internete bandau surasti šaltinį ir pasitikslinti, ką būtent vienas ar kitas autorius norėjo pasakyti“, – nedrąsiai kalbėjo V.Putinas.

Rusijos prezidentas toliau ieškojo atsakymo į žurnalistės klausimą berdamas pavienius žodžius. Tačiau susirinkę žmonės atrodė ne ką mažiau pasimetę ir nejaukiai žvilgčiojo vienas į kitą.

Toks šalies prezidento pasirodymas neprasprūdo pro akis internautams, kurie V.Putiną palygino su komiškuoju personažu Ponu Bynu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.