Kaimynai kanibalai: šimtai afrikiečių prisipažino valgę išprievartautos moters mėsą

Afrikoje – neįtikėtinas fenomenas: šimtai žmonių prisipažino tapę kanibalais. Juos taip pasielgti paskatino žmogaus kūno dalis į policijos komisariatą atnešęs vyras, kuriam pabodo valgyti žmogieną, rašo „News24“.

 Estkorto gyventojai pašiurpo sužinoję, kad daugelis jų kaimynų savo noru valgė žmogieną.<br> AP nuotr.
 Estkorto gyventojai pašiurpo sužinoję, kad daugelis jų kaimynų savo noru valgė žmogieną.<br> AP nuotr.
 Žmogieną dalino tradicinis gydytojas.<br> „Twitter“ nuotr.
 Žmogieną dalino tradicinis gydytojas.<br> „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 24, 2017, 11:08 AM, atnaujinta Aug 24, 2017, 1:02 PM

Per bendruomenės susirinkimo Estkorto mieste Pietų Afrikos Respublikoje šimtai žmonių prisipažino, kad yra savo noru valgę žmogienos. Gyventojai teigė jos gavę iš keturių afrikiečių, kurie šiuo metu teisiami dėl žmogžudystės.

Pirmiadienį 32 metų Nino Mbatha, 31 metų Sthembiso Sithole, 32 metų Lindokuhle Masondo ir 30 metų Lungisani Magubane pasirodė teisme dėl kaltinimų įvykdžius žmogžudystę.

Šie vyrai buvo sulaikyti, kai vienas iš jų į policijos komisariatą atsitempė žmogaus kūno dalių ir prisipažino, kad „pavargo valgyti žmogieną“. Pareigūnų apklaustas kanibalas tuomet parodė savo krepšyje atsineštus įrodymus – žmogaus koją ir ranką.

Manoma, kad keturi įtariamieji išprievartavo, nužudė, į gabalus supjaustė, o tada valgė mažiausiai vieną moterį. Šimtai įtūžusių Estkorto gyventojų protestavo prie teismo ir bandė nufotografuoti įtariamuosius.

Vėliau per bendruomenės susirinkimą maždaug 300 žmonių prisipažino, kad valgė gydytojo jiems duotos žmogienos, puikiai suvokdami, ką daro. Nuogąstaujama, kad gydytojas kanibalas N.Mbatha žmogieną platino ne vien tik Estkorte, bet ir kituose miestuose.

„Mes nežinome, ką daryti ir kuo pasitikėti, – nuogąstavo tarybos narys Mthembeni Majola. – Tai nutiko mūsų bendruomenėje. Šeimos, žmonės, su kuriais mes kartu gyvename, prisipažino valgę nužudytą moterį.“

Kai kurie afrikiečiai taip pat atskleidė, kad N.Mbathos liepiami jie iš kapų iškasė daugybės žmonių kaulus ir juos nešė gydytojai. N.Mbatha aiškino žmonėms, kad kapų kasimas juos padarys stiprius, apsaugos nuo nelaimių ir pritrauks didelius turtus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu