Silvio Berlusconi buvusi žmona turės grąžinti jam maždaug 60 mln. eurų alimentų

Buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi ketvirtadienį laimėjo apeliaciją dėl teismo skirto išlaikymo jo buvusiai sutuoktinei Veronicai Lario, kuriai teks grąžinti buvusiam sutuoktiniui maždaug 60 mln. eurų.

Milano teismas priėmė sprendimą, palankų 81 metų milijardieriui.<br> Reuters/Scanpix nuotr. 
Milano teismas priėmė sprendimą, palankų 81 metų milijardieriui.<br> Reuters/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2017, 10:54 PM, atnaujinta Nov 16, 2017, 10:56 PM

Milano teismas priėmė sprendimą, palankų 81 metų milijardieriui, palaikydamas jo tvirtinimą, esą V.Lario yra pakankamai pasiturinti, kad galėtų išsilaikyti iš turimų 16 mln. eurų, šeimos brangenybių ir leidyklos, pranešė Italijos žiniasklaida.

Keturis kartus premjeru buvęs S. Berlusconi teismo sprendimu buvusiai savo žmonai ir trijų vaikų motinai nuo 2014 metų turėjo mokėti 1,4 mln. eurų alimentus.

Poros santykiai pašlijo po daugybės pranešimų apie žiniasklaidos magnato pomėgį pramogauti su jaunomis moterimis ir rengti siautulingus „bunga bunga“ vakarėlius savo Milano viloje.

V. Lario pradėjo skyrybų procesą 2009 metų gegužę, paaiškėjus, kad aštuntąją dešimtį pradėjęs premjeras dalyvavo 18-ajame karjeros siekiančios manekenės iš Neapolio gimtadienyje. V. Lario tada savo sutuoktinį pavadino „slibinu, kuriam save aukoja jaunos mergelės“.

Ji taip pat suabejojo savo sutuoktinio psichine sveikata ir pareiškė, negalinti likti su vyru, kuris „dažnai lanko nepilnametes“.

2011 metais buvęs premjeras buvo apkaltintas mokėjęs už seksą marokietei naktinio klubo šokėjai Karimai El Mahroug, dar žinomai kaip Ruby Rubacuori, kai šiai tebuvo 17 metų.

2013 metais jis buvo nuteistas, tačiau 2015 metais kaltinimai buvo panaikinti.

Tačiau dabar, artėjant gegužės mėnesio visuotiniams rinkimams, buvęs premjeras yra kaltinamas trukdymu vykdyti teisingumą. Įtariama, kad S. Berlusconi papirko vakarėlių dalyves, kad jos nepasakotų teismui, kas vykdavo jo organizuotuose audringuose „bunga bunga“ sekso vakarėliuose.

Manoma, kad nuo 2011 iki 2015 metų jis išleido daugiau nei 10 mln. eurų dovanoms – grynųjų pinigų ir prabangių daiktų pavidalu – siekdamas papirkti liudininkus, kad jie liudytų jo naudai nepilnametės marokietės byloje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.