Atsiskyrė nuo žmonių ieškodamas būdų laimėti loterijoje

Kinas Wang Chengzhou nuo visų atsiskyrė dėl keisto tikslo. Jis jau 10 metų vienas gyvena po tiltu stengdamasis atrasti matematinę formulę, kuri leistų iš anksto sužinoti, kurie loterijos skaičiai bus laimingi.

Kinas nė karto nelaimėjo loterijos, nors bilietams išleidžia nemažai pinigų.
Kinas nė karto nelaimėjo loterijos, nors bilietams išleidžia nemažai pinigų.
Daugiau nuotraukų (1)

„South China Morning Post“ ir „Lietuvos rytas“ inf.

Jan 27, 2018, 5:57 PM

49 metų Wang Chengzhou įsikūrė po vienu tiltu Čongčingo mieste. Jis didelę dalį savo laiko skyrė matematinės formulės, kuri paaiškintų, kurie skaičiai leidžia laimėti loteriją, paieškoms.

„Aš mėgstu apie loterijos numerius galvoti visiškoje tamsoje nuo 2 val. iki 5 val. nakties“, – tvirtino Wang Chengzhou.

Kai pritrūksta pinigų, kinas užsidirba jų įvairiais būdais: yra dirbęs ir pašte, ir valytoju. Kadaise didelių matematinių gebėjimų turintis vyras dirbo statybininku Siane, Šaansi provincijoje, bet per nelaimingą atsitikimą susižalojo koją.

Po nelaimės atsigavęs vyras artimiesiems pasakė, kad keliaus dirbti statybininku į Junano provinciją, bet 2008 metais atsidūrė Čongčinge. Wang Chengzhou giminaičiai apie tai, kad jis gyvena po tiltu, nežinojo, kol jo istorijos nepaviešino vietinė žiniasklaida.

„Aš esu meistriškai perkandęs loterijų algoritmus“, – tikina Wang Chengzhou, bet kol kas laimėjimais pasigirti negali.

Kinas 10 metų kas mėnesį skyrė apie 2 tūkst. juanių (254 eurus) loterijos bilietams pirkti, tačiau nė vienas jo pažįstamas negirdėjo, kad jis būtų bent kartą ką nors laimėjęs. Vyras teigė, kad ketina parašyti keturias knygas apie loterijas ir matematinius skaičiavimus galvoje.

Tuo metu Sičuano universiteto matematikos profesorius Zhou De sakė, kad beveik neįmanoma nuspėti, kokie skaičiai laimingi: „Loterijų skaičiai parenkami atsitiktinai.“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.