Neįtikėtina meilės su vaiduokliu istorija: britė ištekėjo už 300 metų senumo pirato

Ne visiems šiame gyvenime sekasi su meilės reikalais – taip jautėsi britė Amanda Teague. Ši moteris, neradusi meilės ir artumo fiziniame pasaulyje, nutarė pradėti romaną su 300 metų senumo pirato šmėkla. O neseniai britė už mylimo pirato-vaiduoklio ištekėjo.

 A.Teague ištekėjo už pirato šmėklos.<br> „Twitter“ nuotr.
 A.Teague ištekėjo už pirato šmėklos.<br> „Twitter“ nuotr.
 Anksčiau A.Teague buvo vedusi tikrą vyrą ir su juo turėjo penkis vaikus.<br> „Twitter“ nuotr.
 Anksčiau A.Teague buvo vedusi tikrą vyrą ir su juo turėjo penkis vaikus.<br> „Twitter“ nuotr.
 Anot britės, seksas su dvasia beveik niekuo nesiskiria nuo sekso su tikru žmogumi.<br> „Twitter“ nuotr.
 Anot britės, seksas su dvasia beveik niekuo nesiskiria nuo sekso su tikru žmogumi.<br> „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-02-07 22:22, atnaujinta 2018-02-07 22:28

Santuoka tarp 45 metų A.Teague ir XVIII a. gyvenusio pirato Jacko Teague'o yra legali. Kaip ir bet kokia kita normali pora A.Teague ir jos vyras Jackas eina į pasimatymus, pykstasi ir net mylisi – bent jau taip pasakojo britė.

Siūlo kitokią santykių formą

Dabar pora kartu rašo knygą: joje bus galima rasti patarimų moterims, kurios ieško mylimojo iš dvasinio pasaulio.

„Jackas man yra gimininga siela. Esu labai laiminga – tai tobuli santykiai. Pasaulyje yra daugybė žmonių, kurie nežino apie dvasinius santykius, bet būtent tokie santykiai jiems tiktų labiausiai. Noriu šią žinią paskleisti kuo plačiau“, – aiškino A.Teague.

Moters romanas su beveik 300 metų senumo vaiduokliu prasidėjo 2014-aisiais. Vieną naktį ji gulėjo lovoje, kai staiga pajuto pirato energiją šalia savęs.

Iš pradžių moters nedomino bendrauti su dvasia. Vis dėlto ji susidomėjo, kai netrukus suvokė, kad gali su piratu kalbėtis per ekstrasensą.

Įsimylėjo piratą-vaiduoklį

„Greitai pradėjau jam jausti stiprius jausmus – meilę. Tapome labai artimi. Kuo daugiau apie jį sužinojau, tuo labiau jis man patiko.

Vieną dieną jis man pasakė: „Žinai, iš tiesų galime būti kartu.“ Tačiau aš iki tol nebuvau girdėjusi apie intymius santykius tarp dvasios ir žmogaus.

Radau informacijos, kad tai tikras dalykas. Yra daug žmonių, kurie turi dvasinius santykius, bet nedaug jų mėgsta apie juos kalbėti“, – sakė A.Teague.

Pasakojo apie pirato praeitį.

A.Teague pasakojo, kad jos naujasis vyras, kai buvo gyvas, buvo Haičio piratas, kuriam galiausiai už vagiliavimą įvykdyta egzekucija.

Anot A.Teague, jos vyras Jackas iki jos turėjo vienus rimtus santykius. Jis dar būdamas gyvas buvo susižadėjęs, bet jo mylimoji paliko jį stovėti prie altoriaus. Jackui teko laukti beveik 300 metų, kad vestų.

A.Teague kasdien dirba su piratiškais reikalais. Antai jos darbas yra vaidinti kapitoną Jacką Sparrow – aktoriaus Johnny Deppo įkūnijamą piratą iš filmų serijos „Karibų jūros piratai“.

Britė įsivaizduoja, kad dėl jos veiklos ji patraukė savo naujojo vyro dėmesį. A.Teague niekados nematė fizinės savo vyro formos, tačiau įsivaizduoja, kad jis labai panašus į kapitoną J.Sparrow.

„Tiesa, jis juodaodis, todėl jo odos spalva kitokia nei J.Deppo. Tačiau mano vyras man sako, kad jis turi labai tamsius juodus plaukus“, – kalbėjo A.Teague.

Troško vedybinio gyvenimo

Pasak A.Teague, jos mylimą piratą-vaiduoklį labai domina modernusis pasaulis ir technologijos, ypač mobilieji telefonai ir planšetės. A.Teague teigė, kad jam labai patinka įrenginius įjungti ir išjungti.

„Aš tarsi iš XVIII a., o jis ganėtinai modernus, tai tarp mudviejų atsiranda pusiausvyra“, – svajingai pasakojo A.Teague. Moteris aiškino, kad jos vyras J.Teague'as labai galinga dvasia, nes sugeba įjungti elektroninius prietaisus, verčia mirgėti šviesas ir net judina dalykus.

Britė atskleidė, kad „Jackas jai pasipiršo“, nes ji jam pasakė, kad „jos netenkina vien tik seksas be jausmų“.

„Norėjau didelių tradicinių vestuvių su balta suknele – tai man buvo labai svarbu“, – rėžė A.Teague. Britė surado šamaną, kuris sutiko sutuokti porą. Be to, A.Teague pasamdė registratorių, kad vestuvės būtų legalios.

Kadangi Jungtinėje Karalystėje tuoktis su negyvais žmonėmis neleidžiama, A.Teague susituokti išplaukė į Atlanto vandenyną, netoli Airijos kranto. Tuoktis su mirusiaisiais leidžiama tarptautiniuose vandenyse ir kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Prancūzijoje, Kinijoje.

A.Teague vilkėjo XVIII a. stiliaus vestuvinę suknelę ir laikė vėliavą su kaukole bei sukryžiuotais kaulais.

„Sakiau jam, kad nenoriu, jog jis pamatytų suknelę iki vestuvių. Tačiau, jei jis slapta tai padarė, aš apie tai nežinočiau. Didžiąją dalį laiko nežinau, kur jis yra, todėl sunku nuo jo ką nors nuslėpti“, – sakė A.Teague.

Mylisi su vaiduokliu

Nors piratas-vaiduoklis Jackas finansiškai neprisideda prie šeimos gerbūvio, jis padėjo A.Teague išsirinkti naujus namus ir davė patarimų, kaip įrengti interjerą.

Anot A.Teague, seksas su dvasia yra labai panašus į seksą su tikru žmogumi.

„Plačiai žinoma, kad žmonės dažnai jaučia, kai dvasia paliečia jų rankas, veidus ir plaukus. Vienintelis skirtumas apie lytinius santykius su dvasia yra tai, kad kiekvieną prisilietimą jauti kur kas giliau savyje.

Tiesiogine to žodžio prasme gali fiziškai jausti, ką tau daro dvasia, o dvasia jaučia, ką tu darai jai“, – pasakojo A.Teague.

Nors britė aiškino, kad nėra jokios galimybės, jog ji nuo dvasios gali pastoti, po vestuvių ji išsigando, kad laukiasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.