Australijoje moteris penkias dienas praleido krūmynuose: išgyventi padėjo dovanai skirtas vyno butelis

48 metų Lillian Ip išgyveno penkias paras Australijos krūmynuose, valgydama saldumynus ir visas tas dienas gerdama vieną butelį vyno.

Vaizdo įraše užfiksuota, kai po penkių dienų rasta Lillian Ip.<br>Stop kadras.
Vaizdo įraše užfiksuota, kai po penkių dienų rasta Lillian Ip.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-10 17:26

Moteris išsiruošė išvykti trumpų atostogų, į kurias jai teko keliauti per tankius krūmynus Viktorijos valstijoje. Atsidūrusi aklavietėje, moteris suprato, kad neteisingai pasuko ir bandė išvažiuoti, tačiau jos transporto priemonė įklimpo į purvą.

Neturėdama mobiliojo ryšio, ji negalėjo išsikviesti pagalbos. Alkoholio nevartojanti L.Ip automobilyje turėjo vienintelį vyno butelį, kurį ketino padovanoti savo motinai, ir šiek tiek saldumynų.

Norėdama nakties metu sušilti, ji naudojosi automobilio šildytuvu. Po penkių dienų pagalbos tarnybos, skrisdamos virš vietovės, pastebėjo L.Ip automobilį. Moteris buvo rasta maždaug 60 km atstumu nuo artimiausio miesto.

Viktorijos valstijos policijos duomenimis, dėl sveikatos problemų, ji negalėjo pėsčiomis eiti iki gyvenvietės, todėl liko prie savo automobilio. L.Ip buvo iškart nuvežta į ligoninę ir gydoma nuo dehidratacijos.

„Maniau, kad ten mirsiu. Penktadienį visas mano kūnas nustojo veikti“, – savo patirtimi dalinosi moteris. Praradusi viltį, kad bus rasta gyva, ji parašė laišką savo šeimai, kuriame nurodė, kaip juos myli ir paprašė neliūdėti.

„Pirmas dalykas, kuris atėjo į galvą, buvo vanduo ir cigaretė, – sakė L.Ip „9News Australia“. – Ačiū Dievui, policininkė turėjo cigaretę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?