Per statybų pertraukėlę – seksas su keturiolikmete už 8 litus

Už keleto kilometrų nuo 2014 metų pasaulio futbolo čempionatui statomo naujo 831 milijono litų vertės stadiono San Paule, Poliana pardavinėja savo kūną daugybei statybininkų. Per pietų pertraukėlę jie gali patenkinti savo seksualinius poreikius vos už 8 litus. Tokia – keturiolikmetės prostitutės kaina, rašo „Mirror“.

San Paulo stadiono statybininkai jėgas per pietų pertrauką atgauna mylėdamiesi su nepilnametėmis.<br>AP nuotr.
San Paulo stadiono statybininkai jėgas per pietų pertrauką atgauna mylėdamiesi su nepilnametėmis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2013, 3:09 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:26 PM

Poliana sėdi ant lovos, užpildytos minkštais žaisliukais. Jos ilgi plaukai surišti rožine gumyte. Keturiolikmete atrodo kaip eilinė nekalta paauglė.

Tačiau realybė tokia, kad Poliana yra pasaulio futbolo čempionato šeimininkei Brazilijai didžiulę gėdą darančio vaikų prostitucijos skandalo dalis. Keturiolikmetė Poliana – ne viena šiame sekso tinkle.

„Mirror“ atliko tyrimą, kuris parodė, kad šimtai skurdžių vaikų yra pardavinėjami San Paulo stadioną statantiems darbininkams. Kai kuriems vaikams – vos vienuolika.

Seksui vežasi iš Afrikos

Tai – pirmoji sekso įrankiais tapusių vaikų banga. Ją sukėlė organizuotos nusikalstamos grupuotės, vaikų prekiautojai. Jie vaikais užtvindys gatves kitų metų birželį, kai į pasaulio čempionatą suvažiuos daugybė futbolo sirgalių.

Į 11 milijonų gyventojų turintį San Paulą vaikai vežami net autobusais. Juos prekiautojai grobia iš prastų Brazilijos gyvenviečių.

Kai kurie vaikai į Braziliją atgabenami dar ir lėktuvais. Rusijos mafija finansiškai pasirūpina, kad sekso paslaugas teikiantys vaikai atvyktų iš Kongo ar Somalio.

Taip bus ir toliau. San Paulo valdžia tiesiog negali sustabdyti šios bangos. Ir negali, ir nerodo pastangų.

Kaip kitaip paaiškinti faktą, kai šalia statomo stadiono skurdžiame Itakeros rajone, kuriame gausu apsauginių ir policijos patrulių, vidury gražios dienos vaikai parduodami sekso paslaugoms.

Statybininkai ištroškę sekso

Mergaitės klientus vedasi į sekso viešbučius arba tiesiog į savo miegamuosius lūšnose.

Keturiolikmetė Poliana savo klientus patenkina rožiniame viešbutuke „Hotel Palace“. Nors Brazilijos įstatymai draudžia įleisti mažamečius į tokias vietas, mergaitei tai nesukelia problemų.

„Viešbučio savininkai mane pažįsta ir visada mane įleidžia“, – sako mergaitė.

Poliana pasakoja, kad daugiausiai aptarnauja San Paulo stadioną statančius darbininkus. Jų – apie 300.

Prieš dvi savaitės Poliana sužinojo, kas laukiasi vaikelio. Į vaikų prostitucijos tinklą ją įtraukė prieš tris mėnesius.

„Tai nutiko tą naktį, kai mirė mano mama. Mane norėjo priversti užsiimti prostitucija ir anksčiau. Kai kurie draugai ir to norėję žmonės stengėsi tai padaryti. Bet kai mirė mano mama, aš tiesiog pasimečiau. Tą naktį išėjau į gatves. Nežinojau, kaip gausiu pinigus maistui ir būsto nuomai. Žmonių, norinčių man sumokėti, paieškos neužtruko. Stadione buvo daugybė vyrų, ieškančių seksualinių nuotykių“, – ramiai pasakojo Poliana.

Poliana toliau šokiruoja. Keturiolikmetė mergaitė – viena vyriausių iš vaikų prostitucijos tinklo savo gatvėse. Kitoms mergaitėms – vienuolika, dvylika. Vaikų dar padaugės, kai startuos pasaulio čempionatas.

Per dieną – iki 15 vyrų

Savo kūną pardavinėja ir šešiolikmetė Thais. Ji sutiko pasidalyti savo išgyvenimais su „Mirror“ žurnalistais, kol jos klientas lūkuriavo garaže.

Narkomanė už seksą prašo nuo 8 iki 16 litų. Per dieną ji aptarnauja iki 15 vyrų.

Visi Thai klientai – statybininkai. Jie visada paauglei sumoka visus pinigus, bet ne visada elgiasi gražiai

„Tačiau ką aš galiu padaryti? Mano tėvai – mirę, o man reikia pinigų. Jei ne stadiono statybininkai, nežinau, ką daryčiau. Vienas jų nusipirko mane visai dienai. Rytoj laukia daug darbelio“, – pasakojo Thai.

Pasaulio čempionato metu šešiolikmetė pakels savo kainą. Už vieną kartą prašys 50 litų. Ji neabejoja – darbo su futbolo sirgaliais tikrai netrūks.

Valdžia abejinga

Nemokama telefono linija, fiksuojanti vaikų prostitucijos atvejus, visą dieną užimta. Plūsta pranešimai, kad vaikai per prievartą patenka į prostitucijos tinklą, o prekiautojai vaikus asmeniškai siūlo patiems statybininkams. Baiminamasi, kad pasaulio čempionato metu San Paulas taps vaikų prostitucijos centru. San Paule visi tą žino, bet nėra pajėgūs sustabdyti. Arba neturi didelio ryžto tai padaryti.

Už lytinius santykius su mažamečiais Brazilijoje gali sėsti į kalėjimą dešimčiai metų. Tačiau neabejojama, kad tai kitą vasarą neatbaidys šalį užplūsiančių turistų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.