Gimusios Rusijos oligarchų šeimose turtingos dukrelės turi viską

Turtingi tėvai ir dar turtingesni vyrai. Prabangūs automobiliai, drabužiai ir pomėgiai. Rūmus primenantys namai su būriu tarnų ir privačios slidinėjimo trasos. Tai detalės, kurios kuria tviskantį Rusijos oligarchų atžalų gyvenimą. Šią savaitę visi kalbėjo apie milijonus žarstančią Vladimiro Putino dukterį Kateriną, tačiau taip pat prabangiai gyvena ir ne vieno verslo magnato duktė.

K.Plastininą (dešinėje) su kolekcijos pristatymu sveikina dainininkė J.Jackson.<br>RIA Novosti nuotr.
K.Plastininą (dešinėje) su kolekcijos pristatymu sveikina dainininkė J.Jackson.<br>RIA Novosti nuotr.
Marija Baibakova visus šokiravo savo požiūriu į tarnus.<br>Twitter nuotr.
Marija Baibakova visus šokiravo savo požiūriu į tarnus.<br>Twitter nuotr.
Kira Plastinina nuolatos bando jėgas mados versle.<br>„Facebook nuotr“.
Kira Plastinina nuolatos bando jėgas mados versle.<br>„Facebook nuotr“.
Valerija Gurijeva teigia, kad ji „per graži, kad dirbtų“.<br>Instagram nuotr.
Valerija Gurijeva teigia, kad ji „per graži, kad dirbtų“.<br>Instagram nuotr.
Anastasija Potanina buvo vandens motociklų sporto pasaulio čempionė.
Anastasija Potanina buvo vandens motociklų sporto pasaulio čempionė.
Darija Žukova gimusi naftos verslininko šeimoje.<br>RIA Novosti nuotr.
Darija Žukova gimusi naftos verslininko šeimoje.<br>RIA Novosti nuotr.
M. Baibakova<br>RIA Novosti nuotr.
M. Baibakova<br>RIA Novosti nuotr.
M. Baibakova<br>RIA Novosti nuotr.
M. Baibakova<br>RIA Novosti nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 7:37 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 1:30 PM

Kira Plastinina. Rusijos milijardierių dukros gali įgyvendinti visas savo svajones. Kad ir įkurti didžiulį mados verslą, o po septynių mėnesių, jei nebesiseka, paskelbti bankrotą.

Būtent taip įvyko Kirai Plastininai, kuri būdama 14-os tapo jauniausia pasaulio dizainerė ir atidarė savo vardo parduotuvę.

O būdama 15-os atidarė dvylika savo drabužių parduotuvių JAV. Tiesa jos nepraėjus nė metams buvo užvertos.

Dabar jau 23-ejų metų mergina toliau užsiima mados verslu. Nors kai kas sako, kad jos drabužiai atnešė naujų vėjų į mados pasaulį, neretai prabylama ir apie įtakingą tėvą, kuris stovi už dukros pečių.

Kira milijonieriaus verslininko Sergejaus Plastinino duktė. Vyrui priklauso daugybė vartojimo prekių kompanijų – pradedant pieno produktų ir baigiant aprangos įmonėmis.

Tėvas visuomet buvo vienintelis investuotojas dukros mados versle, nes mergina teigė, kad verslas – ne jos sritis. Ji esą užsiima tik menu, o pinigus skaičiuoja tėvelis.

Anastasija Potanina. Ši 30-metė metalų pramonės ir žiniasklaidos magnato Vladimiro Potanino dukra taip pat galėjo įgyvendinti savo svajones ir užgaidas pasinaudodama turtais.

Anastasija buvo vandens motociklų sporto pasaulio čempionė. Magnato dukra taip pat gera slidininkė.

Galbūt todėl, kad turėjo progą treniruotis sniego arenoje po stogu, kurią namuose Maskvoje buvo įrengęs jos tėvas.

Ji aktyviai užsiiminėjo šiais sportais, kol nesusilaužė kojos. Nuo tada mergina užsiima sporto vadyba.

Marija Baibakova. Buvusio Rusijos metalurgijos magnato Olego Baibakovo dukra Marija Baibakova gyvena taip turtingai, kad gali pasisamdyti būrį tarnų.

Žurnalui „Tatler“ 2014-aisiais ji netgi davė intervių apie tai, kaip suvaldyti tarnų komandą. Skandalą sukėlusiame straipsnyje 30-metė aiškino, kad ji niekada nesamdo tarnaičių iš Filipinų dėl jų „kvailumo“.

Kelias meno galerijas valdanti moteris taip pat žarstė patarimus, kaip staigiai atleisti tarnus ir nesuteikti progos „jų atsiprašymams ir ašaroms“.

Taip pat kalbėjo, kad nereikėtų su tarnais leistis į didesnes draugystes, o prievieno stalo gali sėdėti tik atžalų privatūs mokytojai, „bet ne kiti tarnai“.

M.Baibakova yra baigusi prestižinę Harvardo verslo mokyklą bei studijavo Courtauldo meno institute Londone.

Ji dažnai vaizduojama kaip talentinga ir kūrybinga verslininkė, tačiau po pastarojo interviu daug kas mergina ir jos žeminančiomis pažiūromis nusivylė. Nepadėjo ir jos atsiprašymai.

Valerija Gurijeva. Prabangiai gyvena ne tik kai kurios oligarchų dukterys, bet ir mačios. Antai Valerija Gurijeva, 57-erių milijardieriaus Andrejaus Gurijevo marti, teigia, kad ji „per graži, kad dirbtų“.

Anksčiau mokslus, susijusius su mada, vienoje Londono aukštojoje mokykloje krimtusi V.Gurijeva dabar dėl ateities nesijaudina.

Jos vyras yra tarptautinės trąšų kompanijos „OAO Phosagro“ vadovas, o uošvis yra 28-oje Rusijos turtingiausių žmonių sąraše.

Moteris dažnai fotografuojasi prie prabangių automobilių, skelbia savo tviskančio prabanga gyvenimo nuotraukas.

Gurijevų šeimai taip pat priklauso didžiausias po Bekingemo rūmų Londono namas – 25 miegamuosius turintys rūmai.

Darija Žukova. Turtingo tėvo dukra ir turtingo vyro žmona niekada negyveno vargingai. 33-ejų D.Žukova yra gimusi Maskvoje, naftos magnato ir mokslininkės šeimoje. Vėliau gyveno Kalifornijoje.

Su milijardieriumi Romanu Abramovičiumi ji susituokė prieš 6-erius metus, o susipažino jos tėvo rengtame naujametiniame vakarėlyje.

Kartu su R.Abramovičiumi moteris turi du vaikus. Kai Darija gimdė pirmąjį vaiką, žurnalas „Forbes“ rašė: „Sveikiname susilaukus paties brangiausio kūdikio visame pasaulyje“.

Milijardierius su mylimąja gimdymo laukė prabangioje jachtoje. Prie Niujorko krantų jo jachta „Eclipse“ išbuvo du mėnesius.

Skaičiuojama, kad 1,6 mln. dolerių (1,5 mln. eurų) Rusijos oligarchas skyrė vien tam, kad šeimos pagausėjimo pora sulauktų žiūrėdami į Manhatano dangoraižius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.