Prancūzų tyrėjams mįslių kelia trečias rastas kūnas

Prancūzijos tyrėjams mįslių

Prancūzijos tyrėjams mįslių kelia trečias per šturmą Paryžiaus Sen Deni rajone rastas kūnas.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Prancūzijos tyrėjams mįslių kelia trečias per šturmą Paryžiaus Sen Deni rajone rastas kūnas.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2015-11-22 18:09, atnaujinta 2017-10-03 09:08

Priešingai nei kiti identifikuoti ekstremistai, jis pareigūnams nebuvo žinomas. Prancūzijos policijos šaltinių informacija, pagal DNR mirtininko tapatybės kol kas nepavyko nustatyti, nes policijos duomenų banke asmens su tokia DNR nėra, rašo portalas „n-tv“.

Tai rodo, kad žuvęs vyras nėra Salahas Abdeslamas, kurio ieškoma po lapkričio 13-osios teroro atakų. Iki šiol nežinomas vyras buvo bute Sen Deni rajone, kurį trečiadienį šturmavo specialiosios policijos pajėgos.

Per operaciją žuvo trys žmonės: spėjamas išpuolių organizatorius Abdelhamidas Abaudas, jo pusseserė Hasna Aitbulasen ir kol kas neidentifikuotas vyras, kuris pats susisprogdino. Vienu metu moteris buvo palaikyta savižude, tačiau vėliau prancūzų tarnybos šiuos duomenis pakoregavo.

Policijos šaltinių teigimu, tyrėjai neturi informacijos ir apie tai, ar minėtas vyras, kaip dar du Paryžiaus savižudžiai, galbūt per Graikiją pateko į Europos Sąjungą (ES). Pagal prie Paryžiaus stadiono susisprogdinusių dviejų mirtininkų pirštų atspaudus buvo nustatyta, kad jie buvo patikrinti Graikijos Leroso saloje. Tačiau jų tapatybė lieka neaiški.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.