Donaldas Trumpas pripažįsta Rusijos vaidmenį kibernetinėse atakose

Donaldo Trumpo padėjėjas Reince'as Priebusas

D.Trumpas neneigia, kad organizacijos iš Rusijos susijusios su šia kibernetinių atakų kampanija.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
D.Trumpas neneigia, kad organizacijos iš Rusijos susijusios su šia kibernetinių atakų kampanija.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2017, 9:41 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 1:09 PM

„Trumpas neneigia, kad organizacijos iš Rusijos susijusios su šia kibernetinių atakų kampanija“, – R.Priebusas sakė interviu televizijai „Fox News“.

Paklaustas, ar tai reiškia, kad D.Trumpas, , svarsto galimybę imtis veiksmų prieš Maskvą, R.Priebusas atsakė, kad išrinktasis prezidentas prašys žvalgybos bendruomenės pateikti „rekomendacijų“.

R.Priebusas pridūrė, kad D.Trumpas „tikrai gali imtis veiksmų prieš Rusija“, nors ne kartą tvirtinęs, kad sieks pagerinti ryšius su Maskva.

„Rekomendacijos bus aptartos ir gali būti imtasi veiksmų, – aiškino jis. – Tačiau nemanau, kad kažkas bloga mėginti palaikyti gerus santykius su Rusija arba kitomis šalimis visame pasaulyje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.