Jauna motina pražudė savo dukreles tyčia laikydama jas karštame automobilyje

Jauna motina iš Amerikos pražudė dvi mažametes savo dukreles, kai tyčia paliko jas saulės prikaitintame automobilyje. Kol jos atžalos merdėjo, motina linksminosi su bičiuliais ir net negelbėjo dukrų, kai apie prastą jų sveikatos būklę prakalbo draugai, rašo „Daily Mail“.

 A.Hawkins 15 valandų savo dukras paliko karštame automobilyje, o vėliau melavo gydytojams.<br> lrytas.lt montažas, socialinių tinklų nuotr.
 A.Hawkins 15 valandų savo dukras paliko karštame automobilyje, o vėliau melavo gydytojams.<br> lrytas.lt montažas, socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2017, 1:25 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 3:35 PM

19 metų Amanda Hawkins iš Teksaso paliko savo dukreles – vienerių Brynn ir dvejų Addyson – karštame automobilyje net 15 valandų. Temperatūra lauke kai kuriomis akimirkomis siekė 33 laipsnius karščio.

Mažametės mergaitės mašinoje verkė, kol neteko sąmonės. Jų gyvybė užgeso ligoninėje: pas gydytojus mirštančias dukras A.Hawkins nuvežė tik para po to, kai jos buvo paliktos automobilyje.

„Per 37 teisėsaugoje praleistus metus nesu matęs baisesnio įvykio, kai tėvai kelia pavojų vaikų gyvybei“, – tvirtino Kerio apygardos šerifas Hierholzeris.

A.Hawkins savo dukras automobilyje paliko antradienį vakare prie namo, kuriame linksminosi su savo 16 metų draugu ir bičiuliais.

Nors mergaitės naktį verkė, motina vaikų iš mašinos neišleido. Vienu metu automobilyje miegojo ir A.Hawkins 16-metis draugas, tačiau jis mergaičių irgi neišleido.

Jauna mama savo dukreles rado be sąmonės trečiadienio popietę, kai kaitino 33 laipsnių karštis. Tačiau nutarusi, kad pateks į bėdą su teisėsauga, A.Hawkins nenorėjo niekam pranešti apie įvykį.

Vis dėlto jos 16-metis draugas įtikino ją, kad mergaitėms Brynn ir Addyson skubiai reikėjo gydytojų pagalbos. Į ligoninę mergaitės buvo nuvežtos tik ketvirtadienį vakarop ir mirė vos kelios valandos po to.

Motina gydytojams aiškino, kad jos dukros sąmonės neteko, kai pauostė gėlių parke. Tačiau įsikišus policijai A.Hawkins prisipažino, kad paliko jas automobilyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.