Australijos kaime rasti septyni negyvi žmonės

Vakarų Australijos kaime netoli Margaret Riverio vyndarių regiono viename name penktadienį buvo aptikti septyni negyvi žmonės, tarp jų keturi vaikai, pranešė policija.

 „Atrodo, kad esama šautinių žaizdų, bet nenoriu daugiau nieko sakyti, nes įvykio vietoje buvo aptikti du šaunamieji ginklai“, – sakė Vakarų Australijos valstijos policijos komisaras Chrisas Dawsonas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Atrodo, kad esama šautinių žaizdų, bet nenoriu daugiau nieko sakyti, nes įvykio vietoje buvo aptikti du šaunamieji ginklai“, – sakė Vakarų Australijos valstijos policijos komisaras Chrisas Dawsonas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2018, 7:40 AM

Ant jų kūnų aptikta šautinių žaizdų, o įvykio vietoje buvo rasti du ginklai.

Policijos pareigūnai nurodė, jog paryčiais sureagavo į gautą iškvietimą nedideliame Osmingtono miestelyje šalia garsaus vyndarių regiono į pietus nuo Perto, o atvykę į įvykio vietą suprato, kad įvyko „siaubingas incidentas“.

Penki kūnai buvo rasti namo viduje, o dar du – lauke. Pareigūnai įtariamojo neieško; veikiausiai šis incidentas buvo nužudymas ir savižudybė.

„Atrodo, kad esama šautinių žaizdų, bet nenoriu daugiau nieko sakyti, nes įvykio vietoje buvo aptikti du šaunamieji ginklai“, – sakė Vakarų Australijos valstijos policijos komisaras Chrisas Dawsonas.

„Šiuo metu galiu pasakyti tik tiek, kad neturime jokios informacijos, kuri keltų susirūpinimą dėl viešojo saugumo, – teigė jis. – Tebebandome susisiekti su kitais šios šeimos nariais, taigi, dabar patvirtinu tik kad yra keturi negyvi vaikai ir trys suaugusieji.“

Kokio amžiaus tie vaikai, nepranešama.

„Bet kurios gyvybės praradimas yra tragedija, tačiau keturių vaikų ir trijų suaugusiųjų (žūtis) yra didžiulė tragedija“, – sakė Ch. Dawsonas.

Australijoje masinių šaudynių nutinka retai. Šalyje galioja griežti ginklų kontrolės įstatymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.