Jūros kopūstų ir kiaušinių salotos iš Nomedos Marčėnaitės receptų knygelės

Šiuo receptu pasidalino dailininkė Nomeda Marčėnaitė. 

Menininkė N.Marčėnaitė siūlo sveikų salotų.
Menininkė N.Marčėnaitė siūlo sveikų salotų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2015, 11:46 AM, atnaujinta Mar 19, 2023, 7:52 PM

Jūros kopūstų ir kiaušinių salotos

Reikės:

  • karštai rūkytos žuvies; 
  • džiovintų arba konservuotų jūros kopūstų;
  • sojos padažo;
  • alyvuogių aliejaus;
  • sezamų aliejaus;
  • česnako;
  • sezamų sėklų;
  • virtų kiaušinių;
  • šviežių agurkų.

Kaip gaminti

Į sūrų vandenį pamerkite džiovintus jūros kopūstus (galima naudoti ir konservuotus).

Šiaudeliais susmulkinkite vieną ilgavaisį agurką ir užpilkite sojos, česnako, šaukštelio cukraus, šlakelio sezamų aliejaus bei alyvų aliejaus mišiniu.

Paskrudinkite sezamų – įprastų ir juodųjų.

Gan stambiai (pavyzdžiui, į aštuonias dalis) supjaustykite virtą kiaušinį, susmulkinkite žuvį. Viską išmaišykite.

Skanaus! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.