Iškylai ruošiate kepsnius? Nepamirškite užsimarinuoti svogūnų

Šie svogūnai – idealūs prie šašlykų. Tačiau pasiruošti juos reikės iš anksto, bent jau prieš dieną.

Marinuoti mėlynieji svogūnai.<br>123rf nuotr.
Marinuoti mėlynieji svogūnai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Adomavičiūtė („Jurgittos receptai“)

May 7, 2015, 4:05 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 4:10 PM

Reikės:

2 nedidelių mėlynųjų svogūnų;

120 ml vandens;

60 ml obuolių acto;

1-2 v.š. cukraus;

1 a.š. druskos;

4 kvapiųjų pipirų žirnelių.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į nedidelį stiklainiuką. Visus kitus ingredientus sumaišykite, kad ištirptų cukrus. Paragaukite marinato – jei Jūsų skoniui kažko trūksta, įdėkite.

Marinatą užpilkite ant svogūnų. Pamarinuokite per naktį. Skanaus!

Šaltinis – „Jurgittos receptai“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.