Smaližių svajonė – kepsninėje kepti bananai su šokoladu

Būnant gamtoje norisi ne tik keptos mėsos, bet ir desertų. Jeigu turite kepsninę – lengvai pasigaminsite itin gardų saldėsį.

Kepsninėje kepti bananai.<br>Stopkadras iš „Youtube“.
Kepsninėje kepti bananai.<br>Stopkadras iš „Youtube“.
Keptą bananą su šokoladu valgykite šaukšteliu tiesiai iš žievės.<br>123rf nuotr.
Keptą bananą su šokoladu valgykite šaukšteliu tiesiai iš žievės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 12, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Aug 9, 2021, 6:00 PM

Kepsninėje kepti bananai – populiarus tailandietiškas desertas.  handimania.com siūlo jį gaminti su šokoladu.  

Banano žievelę ir bananą įpjaukite iš lenktos vaisiaus pusės – padarykite savotišką laivelį ir įdėkite keletą gabalėlių šokolado. Bananą apvyniokite folija, o jei jos neturite – dėkite tiesiai į kepsninę.

Jeigu bananas apvyniotas folija, kepkite 20 minučių, jeigu be jos – 10. Valgykite šaukšteliu tiesiai iš žievelės, kol bananas dar šiltas.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.