Gurmanų džiaugsmas – aviečių ir paprikų pagardas prie sūrio

Šis pagardas labai tinka su kietuoju sūriu, taip pat su patiekalais, keptais ant grotelių ar kepsninėje.

Šis pagardas labai tiks skrebučiams su minkštuoju sūriu.<br>123rf nuotr.
Šis pagardas labai tiks skrebučiams su minkštuoju sūriu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2015, 2:21 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 9:25 PM

Reikės:

500 g raudonų paprikų

200 g aviečių

1 citrinos sulčių ir žievelės

400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 minutes. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

 “Dansukker“ receptas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.