„Home Cooking Adventure“ sukūrė vaizdo siužetą, kaip juos pasigaminti. Beje, įdaryti bulvę galima ir įvairiomis daržovėmis, grybais ar mėsa – tuomet tai bus dar sotesnis patiekalas. Fantazuokite pagal savo šaldytuvo turinį, o čia pateikiame „Home Cooking Adventure“ receptą.
Dvi dideles bulves nuplaukite, nudžiovinkite, subadykite odelę šakute ir dėkite į 200 laipsnių orkaitę, kepkite 30-40 min., kol bulvės bus minkštos.
Kol bulvės kepa, pasiruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite vieną svogūną, sutraiškykite tris česnakų skilteles, sutarkuokite 100 g sūrio.
Supjaustykite laiškinį česnaką (tiks ir svogūnų laiškai).
Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus, berkite svogūnus su česnakais ir kepkite 5 min.
Bulves perpjaukite perpus, minkštimą išgremžkite šaukštu – padarykite bulvių „dubenėlius“. Bulvių minkštimą berkite prie svogūnų, sudėkite sūrį, berkite druskos, pipirų ir lengvai apkepkite, kol sūris ims lydytis. Šia mase išklokite bulvių „dubenėlius“, bet palikite įdubimą.
Berkite laiškinio česnako. Į kiekvieną dubenėlį įkulkite mažą kiaušinį. Vėl kiškite bulves į orkaitę (200 laipsnių) ir kepkite 15 min., kol kiaušinio baltymas sutvirtės.