Silkė, kuriai nepamirštamo skonio suteikia džiovintos spanguolės

Silkę su džiovintomis spanguolėmis ragavau pirmą kartą. Bus vėl kartojama! Šiam patiekalui galima naudoti ir kitokius riešutus, tik tuomet juos reiktų pasmulkinti.

Silkė su riežutais ir džiovintomis spanguolėmis.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“.
Silkė su riežutais ir džiovintomis spanguolėmis.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Adomavičiūtė (jurgittosreceptai.lt)

Dec 12, 2015, 10:18 AM, atnaujinta Dec 11, 2022, 12:01 PM

Silkė su riešutais ir džiovintomis spanguolėmis

Ingredientai:

  • 1 puselė silkės filė, 
  • 1 morka, 
  • 2 svogūnai, 
  • 100-150 ml pomidorų padažo, 
  • 20-30 g kedro riešutų, 
  • 50 g džiovintų spanguolių. 

Svogūną supjaustome pusžiedžiais, morką sutarkuojame stambia trintuve ir viską apkepiname, kol suminkštėja. Sudedame pomidorų padažą ir spanguoles. Dar kelias minutes patroškiname.

Dedame daržoves į lekštę, ant viršaus sudedame supjaustytą silkę ir pabarstome kedro riešutais.

Skanaus!

Šaltinis – „Jurgittos receptai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.