Salotos su šilta lašiša – šeimos mėgstamiausios

Pirmą kartą šitaip pagaminau lašišą labai miela proga, ir ji taip patiko, kad mūsų namuose tapo mėgstamiausia. Taip iškepta žuvis būna labai skani – tiesiog tipsta burnoje. Galima tiekti kaip pirmą patiekalą, bet puikiai tinka ir salotoms.

Salotos su šilta lašiša.
Salotos su šilta lašiša.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Intė (aguonele.blogspot.lt)

2016-03-15 16:56, atnaujinta 2023-03-19 19:59

Teikia tik geros žuvies. Lieka nuimti odą ir supjausčius 1 cm storio juostelėmis suguldyti ant folijos lakšto. Paskaninti tik iš vienos pusės trinta citrinos žievele, rupia druska, cukrumi, džiovintu arba šviežiu vaistiniu kiečiu (estragonu), foliją užlankstyti ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 15-20 minučių.

Valgyti su salotomis. Šįkart valgėme su gražgarstės salotomis, į kurias įdėjau virtų putpelių kiaušinių, ikrų, pakepintų kedro riešutų bei parmezano sūrio.

Padažas – iš vyno acto, garstyčių, medaus, alyvuogių aliejaus, medaus bei druskos.

Skanaus!

Daugiau – tinklaraštyje Aguonėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.