Tiesiog tirpstantys burnoje kotletai vos iš dviejų produktų

2016 m. gegužės 10 d. 13:32
Odeta Kudopčenkė (Facebook/Samčio užrašai)
Ar teko valgyti kotletus iš dviejų produktų, neskaitant prieskonių?
Daugiau nuotraukų (2)
Man teko ir tikrai labai skanūs. Tad nieko nelaukusi rašau receptą, kad ir jūs pabandytumėte.
Pigūs kotletai
  • 500 g kalakutienos faršo (gal tiktu ir kitoks, bet aš dariau su tokiu, koks buvo minimas originale),
  • 4 kiaušiniai,
  • pagal skonį druskos,
  • truputį maltų pipirų.
Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
Su mediniu šaukštu išmaišome faršą, trynius, druską ir pipirus iki vientisos masės.
Baltymus išplakame iki standžių putų, kol apvertus dubenį jie neiškrenta.
Atsargiai baltymus įmaišome į faršą.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir su šaukštu dedame kotletų masę.Kepame kol iškepa.
Gaunasi minkšti, tirpsta burnoje. Ir svarbiausia, kad iš tokio kiekio gaunasi labai daug.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.