Tinginių tinginys: karamelinis krekerių tortas

Labai skanus pyragas – beveik tinginys, tik sausainių nereikia laužyti. Galima sakyti, tinginių tinginys – pats nerealiausias.

Krekerių tortas.<br>Nuotr. iš ritosreceptai.lt
Krekerių tortas.<br>Nuotr. iš ritosreceptai.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Rita (ritocreceptai.lt)

Jun 13, 2016, 4:55 PM, atnaujinta May 21, 2017, 9:23 PM

Krekerių ir kondensuoto pieno tortas

Reikės:

600 g saldžių krekerių;

1 indelio „Rududu“ arba kondensuoto pieno;

200 g sviesto;

3-4 šaukštų grietinės;

1 citrinos sulčių;

juodųjų serbentų uogienės arba trintų serbentų su cukrumi.

Sviestą ir „Rududu“ ištirpiname ant silpnos ugnies, sudedame grietinę ir pakaitiname.

Į pravėsusią masę pilame citrinos sultis, suberiame krekerius. Viską išmaišome.

Imame pasirinktą formą, dedame pusę krekerių masės, lengvai paspaudžiame, tepame uogienę ir sudedame kitą pusę krekerių masės.

Palaikome 1-2 val. kambario temperatūroje.

Dedame į šaldytuvą sustingti. Skanaus!

Šaltinis – „Skanu, gražu ir su meile... Rita“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.