Ingredientai trims sumuštiniams:
- 3 riekelės kvadratinės sumuštinių duonos (aš naudojau rupių miltų);
- 100–120 g vištos ar kalakuto krūtinėlės;
- 5–7 pievagrybiai (priklauso nuo dydžio);
- 2–3 pomidorai;
- pusė vidutinio svogūno;
- 125 g mocarelos (aš naudojau 8,5% riebumo, bet galite naudoti kokią norite);
- 2–3 valgomieji šaukštai kečupo;
- druska, pipirai;
- malta raudona saldžioji paprika;
- aliejus;
- keli svogūnų laiškai.
Gaminimo eiga
Krūtinėlę supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais, paprika ir apkepti keptuvėje, tuomet padėti ant virtuvinės servetėlės.
Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais ir taip pat apkepti keptuvėje.
Mocarelą sutarkuoti burokų trintuve, pomidorus supjaustyti griežinėliais.
Ant duonelės tepti kečupą, dėti pomidorų griežinėlius, keptą krūtinėlę, svogūnus, pievagrybius, apibarstyti druska ir pipirais, ant viršaus dėti sutarkuotą mocarelą.
Kepti 180–190 laipsnių temperatūroje orkaitėje, kol gražiai išsilydys sūris.
Prieš patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus!
Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“