Karališkiems pusryčiams – karšti sumuštiniai su pievagrybiais

Pasiūlymas gardžiai savaitgalio pradžiai – tikrai karališki karšti sumuštiniai.

Karšti sumuštiniai.<br>A.Labanauskas nuotr.
Karšti sumuštiniai.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Jul 17, 2016, 8:00 AM, atnaujinta Jul 12, 2023, 9:21 AM

Ingredientai trims sumuštiniams:

  • 3 riekelės kvadratinės sumuštinių duonos (aš naudojau rupių miltų);
  • 100–120 g vištos ar kalakuto krūtinėlės;
  • 5–7 pievagrybiai (priklauso nuo dydžio);
  • 2–3 pomidorai;
  • pusė vidutinio svogūno;
  • 125 g mocarelos (aš naudojau 8,5% riebumo, bet galite naudoti kokią norite);
  • 2–3 valgomieji šaukštai kečupo;
  • druska, pipirai;
  • malta raudona saldžioji paprika;
  • aliejus;
  • keli svogūnų laiškai.

Gaminimo eiga

Krūtinėlę supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais, paprika ir apkepti keptuvėje, tuomet padėti ant virtuvinės servetėlės.

Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais ir taip pat apkepti keptuvėje.

Mocarelą sutarkuoti burokų trintuve, pomidorus supjaustyti griežinėliais.

Ant duonelės tepti kečupą, dėti pomidorų griežinėlius, keptą krūtinėlę, svogūnus, pievagrybius, apibarstyti druska ir pipirais, ant viršaus dėti sutarkuotą mocarelą.

Kepti 180–190 laipsnių temperatūroje orkaitėje, kol gražiai išsilydys sūris.

Prieš patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus!

Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.