Skanus ir lengvai paruošiamas krekerių, varškės ir sutirštinto pieno tortas

Krekerių, varškės ir sutirštinto pieno tortas

Krekerių ir sutirštinto pieno tortas.<br>Nuotr. iš ritosreceptai.lt
Krekerių ir sutirštinto pieno tortas.<br>Nuotr. iš ritosreceptai.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Rita (ritoscreceptai.lt)

Jul 22, 2016, 10:34 AM, atnaujinta Aug 2, 2021, 10:28 AM

Reikės:

  • 400 g krekerių;
  • 400 g varškės;
  • 1 indelio saldinto sutirštinto pieno;
  • 180 g sviesto;
  • kelių šokoladinių saldainių (galite dėti saldžius džiovintus vaisius);
  • trintų juodųjų serbentų su cukrumi.

Kaip gaminti

Varškę, sutirštintą pieną ir sviestą sutriname iki vientisos masės.

Įtarkuojame saldainius arba dedame smulkintus džiovintus vaisius.

Ragaukite. Gal pritrūks saldumo? Tuomet galite įdėti kelis šaukštus cukraus pudros.

Į paruoštą masę dedame krekerius ir maišome. Pasirinktą formą išklojame maistine plėvele, dedame sluoksnį krekerių ir varškės masės, ant viršaus tepame serbentus, vėl dedame krekerių ir varškės masės.

Taip susluoksniuotas tortukas keliauja į šaldytuvą kelioms valandoms arba nakčiai. Pastovėjęs ilgiau bus skanesnis ir minkštesnis.

Galite aplieti šokolado glajumi ir puošti pagal nuotaiką.

Skanaus!

Šaltinis – „Skanu, gražu ir su meile... Rita“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.