Kivių ir apelsino marinate marinuoti gardūs vištienos vėrinukai

Pas mus vasaros kaip ir nerasta, tai šašlykukai ir kiti panašūs dalykai kepami orkaitėje arba grilyje.

Vištienos vėrinukai kepti grilyje.<br>O.Kudopčenkės nuotr. iš Facebook/Samčio užrašai
Vištienos vėrinukai kepti grilyje.<br>O.Kudopčenkės nuotr. iš Facebook/Samčio užrašai
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkė (Facebook/Samčio užrašai)

Jul 24, 2016, 12:32 PM, atnaujinta May 17, 2017, 10:55 PM

Šį kartą kepta vištiena su daržovėmis grilyje.

Receptas kažkada buvo rodytas laidoje „Tobula moteris“. Ir ten dar dėjo kukurūzų burbuoles. Aš vargais negalais jas supjausčiau, bet ant iešmelių nesugebėjau suverti.

Skanu, mėsytė sultinga. Vis pavartant kepiau apie 20-30 min.

Vištienos vėrinukai kepti grilyje

Reikės:

750 g vištienos file;

2 paprikų;

1 cukinijos;

2 kukurūzų burbuolių.

Marinatui:

2 kivių;

1 apelsino;

prieskonių pagal skonį.

Vištienos file supjaustome nemažais gabaliukais.

Marinatui susmulkiname kivius, išspaudžiame apelsino sultis, beriame prieskonius ir, užpylę ant vištienos filė, marinuojame apie 2 val.

Paprikas supjaustome irgi nemažais kvadratukais, cukiniją – riekutėmis, kukurūzų burbuoles – griežinėliais.

Imame išmirkytus medinius iešmukus ir veriame kaitaliodami: vištiena, paprika, vištiena, cukinija ir t.t.

Galite drąsiai naudoti ir kitokias daržoves ar kitokia mėsą.

Valgėme su ryžiais virtais.

Šaltinis – „Samčio užrašai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.