Lengvi ir skanūs sluoksniuotos tešlos suktinukai su lašiša

Ruošiatės iškylai ar į  svečius? Šie suktinukai lengvai pagaminami ir tikrai skanūs.

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su rūkyta lašiša.<br>A.Labanauskas (Facebook/Andželikos virtuvėlė) nuotr.
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su rūkyta lašiša.<br>A.Labanauskas (Facebook/Andželikos virtuvėlė) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Aug 11, 2016, 6:19 PM, atnaujinta Aug 10, 2023, 7:10 PM

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su rūkyta lašiša

Reikės:

  • 1 pakelio sluoksniuotos tešlos (pas mane ji nešaldyta, sveria 275 g, bet, žinoma, ir iš šaldytos galima gaminti);
  • 200 g rūkytos lašišos;
  • 120 g tepamojo sūrio („Philadephia“ ar panašaus);
  • smulkintų krapų;
  • 1 kiaušinio (aptepimui).

Gaminimo eiga

Tešlą išvynioti (jeigu šaldyta – atšildyti), ištepti sūriu ir pabarstyti smulkintais krapais, išdėlioti rūkytą lašišą, suvynioti į vyniotinį, supjaustyti (man išėjo 9 vienetai), sudėti ant skardos, ant kurios paklota kepimo popieriaus, aptepti išplaktu kiaušiniu.

Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

Skanaus!

Šaltinis - „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.