Pagrindui reikės:
- ½ puodelio graikinių riešutų;
- ½ puodelio datulių.
Kreminiam sluoksniui reikės:
- 1 1/4 puodelio per naktį išbrinkintų anakardžio riešutų;
- 2 citrinų sultys;
- 1/3 puodelio kokosų aliejaus;
- 1/3 puodelio medaus.
Paruošimas
Graikinius riešutus susmulkinti smulkintuvu su S peiliuku kartu su datulėmis. Gauta mase iškloti torto formą (ant iškloto sviestinio popieriaus, kad po to būtų lengviau nuimti).
Visus kreminio sluoksnio ingredientus sudėti į maisto smulkintuvą su S peiliuku ir plakti iki vientisos masės be gabaliukų. Gautą masę sukrėsti ant torto pagrindo.
Tortą laikyti šaldytuve mažiausiai 8 valandas, kad jis sustingtų (kokosų aliejus šaltyje stingsta).
Puošti galima gyvomis rožėmis, kapotomis pistacijomis ir liofilizuotomis avietėmis.