Kvapnios ir sultingos vištos paslaptis – 40 česnako skiltelių

Darbo įdėsite itin mažai ir galėsite puikuotis labai skania bei sultinga vištiena.

Kepta višta.<br>E.Zubrickaitės nuotr.
Kepta višta.<br>E.Zubrickaitės nuotr.
Kepta višta.<br>E.Zubrickaitės nuotr.
Kepta višta.<br>E.Zubrickaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

Oct 9, 2016, 3:33 PM, atnaujinta Oct 6, 2022, 3:11 PM

Višta, kepta su 40 česnako skiltelių

Reikalingi produktai:

  • 40 česnako skiltelių;
  • 1 višta;
  • 2 v. š. sviesto (kambario temperatūros);
  • druskos ir juodųjų pipirų;
  • 6 šakelės šviežių čiobrelių.

Kaip gaminti

1. Nulupkite česnako skilteles.

2. Į skardą dėkite gerai nusausintą vištą ir ištrinkite šaukštu sviesto. Iš abiejų pusių apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Suriškite vištos kojeles.

3. Aplinkui išdėliokite česnako skilteles, čiobrelio šakeles ir likusį vieną šaukštą sviesto (galite ir du, nuo to tik dar skaniau).

4. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-60 min. keletą kartų aplaistydami susidariusiu padažu.

5. Iškepusią vištą palikite pastovėti apie 10 min. ir tada valgykite.

Skanaus!

Šaltinis – „Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.