„Patiks tiek skoniu, tiek originaliu pateikimu. Gavosi labai skanu, gal net sakyčiau tobulai“, – tikina ji.
Štai jos receptas.
Silkių tortas
Reikės:
- virtų bulvių,
- morkų,
- burokėlių,
- tarkuotų obuolių,
- silkių filė,
- smulkinto svogūno,
- kiaušinių,
- majonezo.
Produktų kiekis, pasak Audronės, priklauso nuo torto dydžio.
„Produktus sluoksniuoti tokia tvarka: į pasirinktą torto formą dėjau smulkiai pjaustytas bulves, ant viršaus dėjau majonezo sluoksnį, po to smulkiai pjaustytas morkas, vėl majonezo.
Ant viršaus dėjau silkės gabaliukus su svogūnais, tarkuotus obuolius, majonezą, smulkintus kiaušinius (aš juos tarkavau), vėl majonezą ir viršutinis sluoksnis – smulkia trintuve tarkuotus burokėlius.
Tortuką pastačiau į šaldytuvą porai valandų. Skanaus!“, – palinkėjo Audronė.