Itin gardi ir šildanti vištienos sriuba – per 15 minučių

Šią sriubą išvirsite per 15 minučių. Be galo gardi, turinti daug skonių ir nuostabiai šildanti.

Vištienos sriuba su kokosų pienu.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Vištienos sriuba su kokosų pienu.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

2017-01-03 14:28, atnaujinta 2023-01-03 19:39

Vištienos sriuba su kokosų pienu

Reikės:

  • 1 l vištienos sultinio;
  • 250 g vidinių vištienos filė;
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 280 g konservuotų pjaustytų pievagrybių savo sultyse;
  • 1 a. š. malto imbiero;
  • 1 a. š. rudojo cukraus;
  • 3 v. š. žuvų padažo;
  • 0,5 citrinos sulčių;
  • žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų;
  • saujelės šviežių petražolių.

Kaip gaminti

Į puodą supilkite vištienos sultinį. Kai jis užvirs, sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.

Supilkite kokosų pieną, dėkite pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingredientus. Būtinai ragaukite ir pridėkite, jei kažko trūksta. Pavirkite dar apie 10 min. 

Patiekiant užberkite pjaustytų šviežių petražolių.

Skanaus!

Šaltinis – „Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.