Vištienos sriuba su kokosų pienu
Reikės:
- 1 l vištienos sultinio;
- 250 g vidinių vištienos filė;
- 400 ml kokosų pieno;
- 280 g konservuotų pjaustytų pievagrybių savo sultyse;
- 1 a. š. malto imbiero;
- 1 a. š. rudojo cukraus;
- 3 v. š. žuvų padažo;
- 0,5 citrinos sulčių;
- žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų;
- saujelės šviežių petražolių.
Kaip gaminti
Į puodą supilkite vištienos sultinį. Kai jis užvirs, sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.
Supilkite kokosų pieną, dėkite pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingredientus. Būtinai ragaukite ir pridėkite, jei kažko trūksta. Pavirkite dar apie 10 min.
Patiekiant užberkite pjaustytų šviežių petražolių.
Skanaus!
Šaltinis – „Oditėlės blogas“