Ruoškite vakare, valgykite ryte: pudingas pusryčiams

Vanilinis ispaninio šalavijo sėklų pudingas su mėlynėmis

Ispaninio šalavijo sėklų pudingas.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Ant medinės lentelės“
Ispaninio šalavijo sėklų pudingas.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Ant medinės lentelės“
Daugiau nuotraukų (1)

Kristina Pišniukaitė, „Ant medinės lentelės“

Jan 29, 2017, 6:05 PM, atnaujinta Jan 25, 2023, 9:51 AM

Reikės:

  • 200 ml migdolų pieno;
  • 3 v. š. ispaninio šalavijo (Chia) sėklų;
  • 1 a. š. medaus arba sirupo;
  • lašelio vanilės ekstrakto;
  • mėgstamų uogų, vaisių ar riešutų.

Gaminame

Sumaišome pieną, ispaninio šalavijo sėklas, medų arba sirupą ir vanilę. Leidžiame 5 minutes pastovėti ir dar kartą sumaišome.

Pilame viską į sandarų indelį, dėl visa ko dar gerai papurtome ir siunčiame nakvoti į šaldytuvą (jei nenakvoti, tai bent 4 val pabūti).

Patiekiame su mėgstamomis uogomis, vaisiais, riešutais.

Šaltinis – tinklaraštis „Ant medinės lentelės“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.