Blyneliai su kefyru ir vištiena: greita, paprasta, sotu ir skanu

Paprasti, greitai pagaminami ir skanūs blyneliai.

Blyneliai su kefyru ir vištiena.<br>A.Labanauskas (Facebook/Andželikos virtuvėlė) nuotr.
Blyneliai su kefyru ir vištiena.<br>A.Labanauskas (Facebook/Andželikos virtuvėlė) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Jan 30, 2017, 12:09 PM, atnaujinta Jan 30, 2023, 1:41 PM

Blyneliai su kefyru ir vištiena

Reikalingi produktai (iš nurodyto kiekio man išėjo 11 vienetų):

  • 250 g vištos krūtinėlės;
  • 125 ml kefyro;
  • 2 kiaušiniai;
  • 100 g miltų;
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių;
  • druska, pipirai;
  • smulkintos petražolės;
  • aliejus blyneliams kepti.

Gaminimo eiga

Į kefyrą suberti kepimo miltelius, trumpam palikti.

Kiaušinius išplakti, supilti kefyrą, suberti miltus, prieskonius ir smulkintas petražoles – viską gerai išmaišyti.

Krūtinėlę nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais gabalėliais, o po to peiliu sukapoti į faršą, sudėti į tešlą, išmaišyti ir palikti 15 min. pastovėti.

Į keptuvę pilti aliejaus, dėti maždaug po 1,5 v. š. tešlos ir kepti blynelius ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių.

Patiekti galite su grietine ar padažu.

Skanaus!

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.