Ji pasidalijo net trimis receptais, kuo įdaryti užkandžių šaukštelius.
Tokie šaukšteliai – iš tiesų puiki išeitis. Jie puošia stalą, yra patogūs valgyti ir tikrai nekasdieniški. Taigi, pasigaminkite ir jūs.
Pateikiame Laimos receptus.
Šaukšteliai, įdaryti varške ir saulėje džiovintais pomidorais
Reikės:
- užkandžių šaukštelių;
- 100 g pertrintos varškės;
- 20 g krapų;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 žiupsnelio druskos;
- 50 g saulėje džiovintų pomidorų.
Varškę sumaišyti su trintu česnaku, smulkintais krapais ir saulėje džiovintais pomidorais. Gautą masę patiekti užkandžių šaukšteliuose, papuošti vyšniniais pomidorais.
Šaukšteliai su pikantiška mišraine
Reikės:
- užkandžių šaukštelių;
- 4 kiaušinių;
- 200 g mėgstamo fermentinio sūrio;
- 3 šaukštų majonezo;
- 2 skiltelių česnako;
- krapų;
- maltų juodų pipirų.
Sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti. Mišrainę patiekti užkandžių šaukšteliuose.
Šaukšteliai su špinatais ir varškės kremu
Reikės:
- šaukštelių;
- 100 g pertrintos varškės;
- 2 skiltelių česnako;
- 50 g špinatų;
- 1 žiupsnelio druskos.
Varškę pertrinti ir sumaišyti su trintu česnaku, druska ir smulkintais špinatais. Gautą masę patiekti užkandžių šaukšteliuose, papuošti vyšniniais pomidorais ir špinatų lapais.