Gardu, puošnu ir lengva: cukinijų suktinukai su lašiša

Itin gardus, lengvas ir nesunkiai paruošiamas užkandis. Išbandykite!

Cukinijų suktinukai su lašiša.<br>A.Labanauskas nuotr.
Cukinijų suktinukai su lašiša.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Mar 25, 2017, 3:58 PM, atnaujinta Mar 22, 2022, 4:48 PM

Cukinijų suktinukai su lašiša

Reikės:

  • 2 storesnių cukinijų,
  • 200 g rūkytos lašišos,
  • 50-60 g šviežio tepamo sūrio,
  • 0,5-1 nedidelės česnako skiltelės (jei nemėgstate česnako, galite jo nedėti),
  • šviežių smulkintų krapų,
  • gražgarsčių lapelių,
  • aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga

Cukinijas nuplauti, nusausinti, išilgai supjaustyti 5 mm storio juostelėmis ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių. Išimti ir padėti jas ant popierinio rankšluosčio ar servetėlės (aš servetėlę uždėjau ir ant jų viršaus, kad susigertų aliejus).

Sūrį sumaišyti su smulkintu česnaku ir krapais.

Ant atvėsusių cukinijų juostelių užtepti šviežio sūrio, dėti gražgarsčių lapelius, ant jų – rūkytos lašišos, suvynioti suktinuką ir susmeigti smeigtuku.

Skanaus!

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.