Bulviniai blynai, kepti čirvinių blynų keptuvėje
Reikės:
- 3 didelių bulvių,
- 1 mažo kiaušinio,
- apie 1 v. š. miltų,
- druskos, pipirų.
Padažui reikės:
- neriebios grietinės,
- česnako,
- smulkintų krapų,
- druskos, pipirų.
Kaip gaminti
Bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite, įmuškite kiaušinį, berkite miltus, prieskonius ir gerai išmaišykite.
Čirvinių blynų (vaflių) keptuvę įkaitinkite, sutepkite aliejumi, dėkite po kelis valgomuosius šaukštus bulvių tarkių ir iškepkite blynus.
Gaminame padažą. Česnaką susmukinkite ar sutarkuokite, sumaišykite su grietine, berkite prieskonius, smulkintus krapus - išmaišykite ir patiekite su blynais.
Skanaus!
Receptu pasidalino „Andželikos virtuvėlė“