Išsikepkite šviežių bulvių blynų kitaip – liksite sužavėti

Kas nemėgsta bulvinių blynų, o dar iš šviežių bulvyčių ir su česnakiniu padažu? Tai tiesiog skanumėlis.

 Bulviniai blynai, kepti vaflinėje.<br> „Andželikos virtuvėlė“.
 Bulviniai blynai, kepti vaflinėje.<br> „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Jun 25, 2017, 1:15 PM, atnaujinta Jun 19, 2023, 3:36 PM

Bulviniai blynai, kepti čirvinių blynų keptuvėje

Reikės: 

  • 3 didelių bulvių,
  • 1 mažo kiaušinio,
  • apie 1 v. š. miltų,
  • druskos, pipirų. 

Padažui reikės:

  • neriebios grietinės,
  • česnako,
  • smulkintų krapų,
  • druskos, pipirų.

Kaip gaminti

Bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite, įmuškite kiaušinį, berkite miltus, prieskonius ir gerai išmaišykite. 

Čirvinių blynų (vaflių) keptuvę įkaitinkite, sutepkite aliejumi, dėkite po kelis valgomuosius šaukštus bulvių tarkių ir iškepkite blynus. 

Gaminame padažą. Česnaką susmukinkite ar sutarkuokite, sumaišykite su grietine, berkite prieskonius, smulkintus krapus - išmaišykite ir patiekite su blynais. 

Skanaus!

Receptu pasidalino „Andželikos virtuvėlė“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.