Cukinijų ir varškės blyneliai: kartą paragavęs, negali sustot

2018 m. rugpjūčio 20 d. 13:16
Lrytas.lt
Receptas
„Kartą paragavęs negali sustot...“ – taip galėčiau pasakyti apie fantastiško, kiek pikantiško skonio cukinijų ir varškės blynelius, kuriuos kepiau su kefyru.
Daugiau nuotraukų (1)
Blyneliai gavosi minkšti ir purūs, o nuo stalo dingo akimirksniu.
Cukinijų ir varškės blyneliai
Reikės:
  • 1 nedidelės cukinijos,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 pakelio varškės (180 g),
  • 100 g miltų,
  • 100 ml kefyro,
  • 0.5 a. š. kepimo miltelių,
  • 1 skiltelės česnako,
  • krapų ar petražolių,
  • druskos,
  • aliejaus blyneliams kepti.
Cukiniją sutarkavau burokų trintuve (kiek nuspaudžiau skystį).
Į cukiniją sudėjau varškę, kiaušinį, supyliau kefyrą ir išmaišiau. Po truputį subėriau miltus su kepimo milteliais ir vėl viską gerai išmaišiau.
Paruoštą masę pagardinau išspaustu česnaku, druska ir smulkinta žaluma.
Blynelius kepiau keptuvėje su aliejumi, juos pavartydama, kol iškepė.
Blyneliai iškepti, patiekiau su grietine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.